Scandal în Franţa! Bielsa cere despăgubiri record după ce a fost demis de Lille

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
02/02/2018, 18:13
Scandal în Franţa! Bielsa cere despăgubiri record după ce a fost demis de Lille

La finalul lunii noiembrie, oficialii celor de la Lille l-au suspendat pe Marcelo Bielsa, după ce antrenorul argentinian a plecat în ţara natală. O lună mai târziu, francezii l-au demis, acuzând o încălcare gravă a contractului.

Tehnicianul de 62 de ani aştepta să primească salariul întreg plus despăgubiri, însă patronul clubului a anunţat că Marcelo Bielsa nu va primi niciun ban. Avocatul antrenorului argentinian a venit cu un contract prin care clubul este bună de plată.

Bielsa poate încasa peste 18 milioane de euro

Conform L’Equipe, Gerard Lopez, patronul celor de la Lille, a înregistrat la liga franceză un alt contract, care nu conţinea nicio clauză. În schimb, avocatul lui Marcelo Bielsa are în posesie un contract care conţine şi clauzele, acesta fiind semnat de oficialul clubului din Ligue 1.

În documentul aflat în posesia avocatului, Marcelo Bielsa trebuie să-şi primească salariul până la finalul înţelegerii plus despăgubiri. Astfel, în instanţă, antrenorul argentinian ar putea să pună mâna pe 18.682.958 de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Kylian Mbappe dedică victoria tuturor francezilor: “Suntem mândri că i-am făcut fericiţi”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.