Sport

Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 31-28 în Liga Campionilor la handbal feminin. A patra înfrângere consecutivă pentru campioana României

10.11.2019 | 20:21
Bietigheim  Ramnicu Valcea 3128 in Liga Campionilor la handbal feminin A patra infrangere consecutiva pentru campioana Romaniei
ADVERTISEMENT

Meciul Bietigheim – Râmnicu Vâlcea are loc duminică, 10 noiembrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul penultimei etape din grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin. Este un meci crucial pentru campioana României pentru a termina pe locul 3 în această grupă, caz în care s-ar obţine accesul în a doua fază a competiţiei, grupele principale, ce e drept, fără măcar un punct, pentru că Vâlcea a pierdut la scor la Brest şi a cedat şi în ambele confruntări cu Buducnost, iar ultimul meci din grupă, acasă cu Brest, oferă şanse minime la vreun punct.


Campioana României, SCM Râmnicu Vâlcea, continuă seria modestă din acest sezon al grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin. Elevele antrenate de Florentin Pera au pierdut și pe terenul celei mai slabe echipe din grupa, Bietigheim, scor 28-31 (14-13) și au emoții pentru calificarea mai departe.

ADVERTISEMENT

Clasamentul Grupei C din Liga Campionilor:

Bietigheim - Râmnicu Vâlcea 31-28 în Liga Campionilor la handbal feminin. A patra înfrângere consecutivă pentru campioana României
Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 31-28 în Liga Campionilor la handbal feminin. A patra înfrângere consecutivă pentru campioana României. Captură foto: flashscore.ro

Următorul meci al vâlcencelor va avea loc pe 16 noiembrie, contra celor de la Brest Bretagne pe teren propriu. Bietigheim, rivala directă pentru locul 3, are meci în deplasare cu Buducnost. Româncele au nevoie de un rezultate mai bun sau cel puțin similar cu cel al nemțoaicelor pentru calificare. În caz contra, Bietigheim va urca pe locul 3.

FINAL: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 31-28

Min 55: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 28-24

Min 50: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 24-21

Min 45: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 21-18

Min 40: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 19-17

Min 35: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 15-17

A început repriza secundă: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 13-14

PAUZĂ: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 13-14

Min 25: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 11-11

Min 20: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 9-10

Min 15: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 7-8

Min 10: Bietigheim – Râmnicu Vâlcea 5-5

UPDATE, 10 noiembrie, ora 19:02. A început meciul Bietigheim-Râmnicu Vâlcea

VEZI LIVE VIDEO


Bietigheim – Râmnicu Vâlcea Live Stream Online Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport

Partida Bietigheim – Râmnicu Vâlcea se joacă duminică, 10 noiembrie, de la ora 19:00, în Palatul Sporturilor din localitatea germană şi contează pentru penultima rundă din grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin. Puteţi viziona acest meci extrem de important pentru vâlncence pe programele Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport. Însă puteţi şi accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Nu este deloc un meci uşor pentru fetele lui Florentin Pera, pentru că Bietigheim, chiar dacă momentan nu a luat nici un punct, a reuşit să înscrie 30 de goluri la Brest şi alte 32 în meciul de acasă cele mai bune echipe din grupă, o eficacitate care nu poate decât să le pună în gardă pe vâlcence asupra dificultăţii acestei partide, de care depinde accesul pe mai departe în competiţie.

În tur Vâlcea s-a impus la şapte goluri

Este adevărat că la Râmnicu Vâlcea echipa locală a reuşit să se impună în faţa germancelor cu şapte goluri în faţă, dar trebuie multă atenţie la acest meci în care e clar că Bietigheim va da totul pentru a obţine nu doar victoria, ci şi o diferenţă cât mai mare pe tabelă. Va fi important felul în care defensiva condusă de portarul Iulia Dumanska va face faţă, pentru că acesta pare a fi punctul nevralgic al echipei.

ADVERTISEMENT

Dacă va reuşi să termine pe locul 3 Râmnicu Vâlcea va intra, cel mai probabil, cu 0 puncte, iar mai departe ar da de campioana Europei, Gyor, care se distrează în grupa A şi de alte două echipe dintre Savehof, Most sau Krim Ljubljana. Exceptând Gyor ar fi formaţii cu care campioana României s-ar putea bate fără probleme. Cote foarte echilibrate la pariuri: 2,00 pentru Bietigheim şi 2,20 pentru Vâlcea.