Life

Big Brother poate reveni la TV în România! Televiziunea surpriză care vrea să relanseze emisiunea

Big Brother, din nou pe micile ecrane din țara noastră! Postul neașteptat care dorește să readucă show-ul în fața telespectatorilor.
26.04.2023 | 16:05
Big Brother poate reveni la TV in Romania Televiziunea surpriza care vrea sa relanseze emisiunea
Big Brother, din nou pe micile ecrane din țara noastră! Postul neașteptat care dorește să readucă emisiunea în fața telespectatorilor. Sursa foto: rnd.de
ADVERTISEMENT

Un reality show renumit poate reveni la TV în România! Televiziunea surpriză care vrea să relanseze emisiunea care și-a desemnat câștigătorul în anul 2004. Programul era prezentat de Andreea Raicu și Virgil Ianțu.

Big Brother, din nou pe micile ecrane din țara noastră! Postul neașteptat care dorește să readucă show-ul în fața telespectatorilor

Big Brother are șanse foarte mari să revină pe micile ecrane din țara noastră! Postul neașteptat care dorește să readucă emisiunea în fața telespectatorilor este TVR. Comitetul director al postului a început deja negocierile.

ADVERTISEMENT

Celebrul format de televiziune a fost difuzat pentru prima oară în România în anul 2003, pe Prima TV. Reality show-ul a fost împărțit în două sezoane, la finalul ultimului fiind desemnat câștigător Sorin Fișteag, cunoscut drept Soso.

Emisiunea în care un grup de oameni sunt lipsiți de intimidate și urmăriți non stop ar urma să se desfășoare de această dată cu vedete din showbiz-ul autohton. Acestea nu vor avea voie să ia legătura cu exteriorul prin niciun mijloc de comunicare.

ADVERTISEMENT

„Se doreşte relansarea show-ului într-o formulă complet reînnoită, ce are la bază o nouă viziune a formatului prin care se pune accentul pe valoarea umană a fiecărui concurent. Pot decurge teme importante ale societăţii noastre.

Solidaritatea feminină, integrarea socială a persoanelor cu dizabilităţi, discriminări rasiale, problema singurătăţii şi fenomenul însingurării, importanţa relaţiilor dintre copii şi părinţi.

ADVERTISEMENT

Traumele care pot avea loc pe parcursul copilăriei precum şi efectele acestora pe termen lung”, se arată în Expunerea de Motive, document care a ajuns pe masa Consiliului Director al Societăţii Române de Televiziune, scrie libertatea.ro.

În situația în care TVR obține toate aprobările necesare pentru relansarea show-ului Big Brother românii vor putea să urmărească totul încă din toamna anului acesta. Postul public dorește ca formatul să apară pe sticlă până la finalul lui 2023.

ADVERTISEMENT

Big Brother relansat în România? Reacția lui Dan Negru

Vestea că Big Brother ar urma să fie una dintre emisiunile relansate în România nu a fost trecută cu vederea de persoanele publice. Dan Negru este una dintre vedetele care a avut o reacție în acest sens în mediul virtual.

Renumitul prezentator de la Kanal D susține că TVR recurge ușor-ușor la „programe cu chiloţi şi bulendre”, subliniind că reality show-ul este unul dintre cele mai scumpe şi controversate din întreaga lume. Formatul a luat amenzi uriașe.

Acest lucru s-a întâmplat și în România din cauza scenelor de amor dintre concurenții ediției din 2003 – 2004. Moderatorul mai atrage atenția și asupra faptului că astfel de emisiuni sunt făcute să umilească oamenii.

„Un grup de oameni lipsiţi de intimitate şi filmaţi 24/7 e programul pe care-l propune televiziunea publică? Sper să nu fie adevărat! TVR ar avea bani de bulendre filmate 24/7 ?”, a scris Dan Negru pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT