Sport

„Bijuteria” lui Gică Hagi a lovit din nou decisiv în Farul – Sepsi 2-1! Cifre fabuloase pentru puștiul de 17 ani în doar 13 meciuri la seniori. Video

Adrian Mazilu a înscris din nou pentru Farul în SuperLiga. „Bijuteria” lui Gică Hagi l-a executat pe Niczuly cu un șut din prima sub bară în meciul cu Sepsi.
19.03.2023 | 18:32
Bijuteria lui Gica Hagi a lovit din nou decisiv in Farul  Sepsi 21 Cifre fabuloase pentru pustiul de 17 ani in doar 13 meciuri la seniori Video
Adrian Mazilu a înscris din nou pentru Farul în SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Adrian Mazilu își continuă forma fulminantă din tricoul Farului. Tânărul fotbalist în vârstă de 17 ani și-a trecut în cont o nouă reușită de această dată în poarta lui Sepsi în prima etapă din play-off. „Bijuteria” lui Gică Hagi nu i-a dat nicio șansă lui Roland Niczuly.

Adrian Mazilu, un nou gol de poveste pentru Farul! „Bijuteria” lui Gică Hagi a înscris spectaculos cu Sepsi

Adrian Mazilu a înscris pentru a cincea oară în actuala stagiune pentru Farul în campionat. Tânărul fotbalist pe care Gică Popescu îl vede peste Octavian Popescu de la FCSB a avut o execuție din prima la centrarea lui Băluță și a trimis puternic sub bară fără vreo șansă pentru portarul lui Sepsi. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când „puștiul minune” al lui Gică Hagi îl învinge pe Niczuly. În meciul retur din SuperLiga, Adrian Mazilu a înscris în minutele de prelungire ale primei reprize cu Sepsi, scor 2-0 în etapa 28 din campionat care a avut loc în ultima zi a lunii februarie.

Este a cincea reușită pentru Mazilu în campionat și a șasea în toate competițiile pentru Farul în 13 partide. Forma excelentă arătată de jucătorul format la Academia „Gheorghe Hagi” l-a propulsat pe Adrian Mazilu la naționala U19 a României.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pelici, selecționerul României U19, a anunțat lotul pentru Turul de Elită, iar pe listă se află și Adrian Mazilu. În acest an, fotbalistul în vârstă de 17 ani a mai înscris în poarta celor de la Universitatea Craiova, UTA Arad și Rapid.

  • 400.000 de euro este cota de piață a lui Mazilu, conform Transfermarkt. 
  • 6 goluri în 13 partide sunt cifrele lui Adrian Mazilu la Farul în actuala stagiune în toate competițiile.
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre un posibil transfer al lui Adrian Mazilu. „E ca Tavi Popescu”

Giovanni Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre șansele lui Adrian Mazilu de a prinde un transfer în străinătate. Cunoscutul impresar l-a comparat pe tânărul fotbalist cu Octavian Popescu, „perla” FCSB-ului.

„Mi se pare cum mi se părea Tavi Popescu. Aceași caracteristică. Doar că Tavi a stagnat puțin. A făcut 20 de ani, e diferență de trei ani. Și când e unul de 17 ani toți ochii sunt asupra lui. Dar să nu uităm că și Popescu are 20 și e în atenția multor cluburi.

ADVERTISEMENT

Dacă ar fi peste un an doi, sigur. Dacă Gică se grăbește și copilul se grăbește și se găsește o soluție o să ia niște procente Gică peste 1-2 ani. Gică e abil în chestiile astea de transfer. Lasă 10-15% pentru un viitor contract, asta pentru că are încredere în jucători și în acest jucător e bine să ai procente și să meargă la o altă rampă de lansare.

S-ar putea orice. Ai mei la firmă lucrează. Am mai telefonat și eu la oameni mai importanți care pot lua o decizie, dar sunt jucători pe buzele multor cluburi”, a declarat Giovanni Becali, despre Adrian Mazilu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gheorghe Hagi a ajuns la meciul cu numărul 300 ca antrenor în SuperLiga

Gheorghe Hagi a înregistrat o performanță specială la meciul Farul – Sepsi, în prima etapă din play-off. Duelul de la Ovidiu este al 300-lea meci pentru fostul mare internațional ca antrenor în SuperLiga. Pentru a celebra momentul, „Regele” a apărut îmbrăcat la costum, fiind premiat cu un tricou pe care era inscripționat numărul 300.

”Partida va fi una specială pentru Gheorghe Hagi, care va bifa meciul 300 ca antrenor în principala competiţie internă, el fiind doar al 31-lea tehnician din istoria campionatului care atinge această cifră”, a fost anunțul făcut de LPF, înaintea fluierului de start.

Cu o victorie în partida cu Sepsi, Farul se va distanța la trei puncte de CFR Cluj, însă cu un meci în plus. Campioana României joacă pe teren propriu cu Rapid în prima etapă a play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT