ADVERTISEMENT
Hotnews

TRAGEDIE în Ucraina: 15 morţi şi 79 de răniţi

Luptele din estul Ucrainei au făcut 15 morţi şi 79 de răniţi în rândul forţelor ucrainene în ultimele 24 de ore, în special în confruntările de la frontiera cu Rusia, a indicat vineri...
Autor: Ionuţ Cataramă | 08.08.2014 | 17:21
TRAGEDIE în Ucraina: 15 morţi şi 79 de răniţi

Luptele din estul Ucrainei au făcut 15 morţi şi 79 de răniţi în rândul forţelor ucrainene în ultimele 24 de ore, în special în confruntările de la frontiera cu Rusia, a indicat vineri purtătorul de cuvânt al Consiliul pentru securitate şi apărare naţională de la Kiev, Andrei Lîsenko.

ADVERTISEMENT

Şapte soldaţi şi opt grăniceri au fost ucişi în luptele din estul Ucrainei. Soldaţii aparţineau Brigăzii a 79-a, forţată să se replieze după trei zile de lupte la frontiera rusă, în regiunea Lugansk.

Unian aminteşte că cele mai mari pierderi suferite de armata ucraineană în ultima vreme au fost înregistrate la 5 august, când au murit 18 militari şi alţi 54 au fost răniţi.

Ministrul ucrainean al apărării, Valeri Gheletei, declara recent că armata ucraineană este aproape de victorie în operaţiunile duse împotriva insurgenţilor proruşi, conflictul din estul Ucrainei făcând, potrivit datelor ONU, peste 1.100 de morţi în cele aproape patru luni de lupte.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.romaniatv.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT