News

Bilanțul total al exploziei de la Petromidia Năvodari a ajuns la 3 decese. A murit al doilea rănit transferat în Germania

A decedat al doilea rănit transferat în Germania după explozia de la Petromidia Năvodari. Bilanțul total al tragediei a ajuns la 3 decese.
18.07.2021 | 12:29
Bilantul total al exploziei de la Petromidia Navodari a ajuns la 3 decese A murit al doilea ranit transferat in Germania
ADVERTISEMENT

A murit și al doilea angajat al Petromidia Năvodari care fusese transferat la un spital din Germania după explozia devastatoare din 2 iulie.

Bilanțul tragediei se ridică acum la trei persoane decedate. O persoană a murit în ziua exploziei, iar doi răniţi au fost duși în Germania. Aceștia se aflau la Offenbach de pe 5 iulie.

ADVERTISEMENT

Din păcate, primul dintre ei a murit acum 5 zile. Duminică, 18 iulie, Rompetrol Rafinare a transmis că și al doilea pacient a decedat. Bărbatul a murit sâmbătă seara, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical.

A murit al doilea rănit transferat în Germania după explozia de la Petromidia Năvodari

Explozia de la Petromidia. Cele două victime cu arsuri grave vor fi transferate în străinătate
Foto: hepta, Colaj Fanatik

Rompetrol Rafinare a anunțat, duminică, faptul că al doilea angajat rănit în urma exploziei urmate de incendiu, de la Petromidia Năvodari, a murit.

ADVERTISEMENT

Acesta fusese transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania.

“Dragi colaboratori,

Din păcate, cu regret vă confirmgerăm faptul că al doilea angajat Rompetrol Rafinare – transferat anterior la o unitate medicală specializată din Germania, a decedat în cursul serii trecute, în ciuda tuturor eforturilor depuse de personalul medical.

Toată susținerea noastră merge către familia colegului decedat”, arată o informare a KMG International.

ADVERTISEMENT

Primul pacient a murit în urmă cu 5 zile

Explozia a avut loc în data de 2 iulie la Rafinăria Petromidia din Năvodari. În urma exploziei, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit decedat, iar alte cinci persoane au fost rănite. Două dintre ele au fost transferate, în 5 iulie, cu arsuri grave, de la Spitalul Floreasca din Capitală, la o clinică din Germania, cu un avion militar.

Suflul exploziei din 2 iulie a fost atât de puternic, încât a făcut ravagii în jurul său. Un bărbat de 32 de ani a fost dat dispărut, fiind găsit mort după mai bine de două ore de căutări.

ADVERTISEMENT

În urma evenimentului de la Petromidia, procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: