Carousel hot news

Veste ŞOC pentru “câini”! Bilbao-Dinamo se joacă pe teren SINTETIC

FC Dinamo Bucureşti o întâlneşte pe Athletic Bilbao în turul 3 preliminar din Europa League. "Câinii roşii" au o misiune imposibilă, însă lucrurile se pot complica la meciul retur care se va...
22.07.2017 | 00:01

FC Dinamo Bucureşti o întâlneşte pe Athletic Bilbao în turul 3 preliminar din Europa League. “Câinii roşii” au o misiune imposibilă, însă lucrurile se pot complica la meciul retur care se va juca pe stadionul “San Mames”. Jucătorii lui Cosmin Contra vor juca în premieră pe o arenă cu gazon mixt.

Cu aproape două săptămâni înainte de partida retur dintre Dinamo şi Athletic Bilbao, pe stadionul “San Mames” a început operaţiunea de schimbare a gazonului. La fel ca şi în sezonul trecut, arena bascilor va avea un gazon mixt, jumătate natural, jumătate sintetic. Spaniolii au început lucrările în iunie, după primul concert susţinut pe stadionul “San Mames”.

Bilbao-Dinamo pe sintetic. De ce au schimbat gazonul

Gazonul de pe arena bască nu a rezistat în faţa celor 40.000 de spectatori care au asistat la concert. Pentru noul sezon, oficialii clubului din Bilbao au luat decizia ca gazonul să fie unul mixt, sintetic-iarbă, la fel cum s-a întâmplat şi în sezonul trecut. Motivul pentru această decizie este datorat faptului că bascii au o problemă cu iluminatul pentru iarbă.

Conform site-ului eldesmarque.com, lucrările se vor termina cel mai târziu vineri, astfel că stadionul “San Mames” va fi gata pentru meciul de pe 3 august. Manşa tur a meciului Dinamo-Athletic Bilbao se va juca joi, 27 august, 20:30, pe Arena Naţională. Jucătorii lui Cosmin Contra sunt încrezători înaintea meciului, chiar dacă bascii sunt văzuţi drept marii favoriţi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri