Cele mai citite

BILD: “100 de zile de comă pentru Schumacher!” Vezi prognosticul medicilor

MARCA: Bale a băgat spaima în nemţi...
08.04.2014 | 09:11

MARCA: Bale a băgat spaima în nemţi

Real Madrid a cîştigat cu scorul de 3-0 partida tur cu Borussia Dortmund, iar partida din această seară este, mai mult ca sigur, una de palmares pentru ambele echipe, nemţii fiind conştienţi că doar o minune îi mai poate califica în semifinalele Champions League. Chiar şi aşa, Borussia a pregătit măsuri speciale pentru Bale, cel mai în formă jucător al Realului din ultima lună.

marca

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Llorente 8+

Juventus a învins, scor 2-0, pe Livorno şi are un avans de opt puncte în fruntea clasamentului faţă de ocupanta locului secund, AS Roma, cu şase etape înainte de finalul sezonului. Llorente a reuşit o “dublă” în numai patru minute, iar “Bătrîna Doamnă” cu greu mai poate pierde titlul de campioană.

gazzetta

L’EQUIPE: Misiune posibilă

PSG a cîştigat cu scorul de 3-1 partida tur cu Chelsea şi are prima şansă de calificare în semifinalele Champions League. Forma excelentă pe care o are gruparea lui Laurent Blac i-a făcut pe jurnaliştii din Hexagon să afirme că eliminarea lui Chelsea nu ar reprezenta o misiune imposibilă pentru PSG.

lequipe

BILD: 100 de zile de comă pentru Schumi

Jurnaliştii de la BILD anunţă că astăzi se împlinesc 100 de zile de cînd Michael Schumacher se află în comă. Din fericire, medicii susţin că germanul se află pe drumul cel bun în privinţa recuperării, iar şansele de a se trezi sînt foarte mari.

bild

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri