Pariuri sportive

Bild anunţă un transfer de SENZAŢIE de la Bayern la Manchester United

Lupta pentru titlul din Spania este din ce în ce mai încinsă, după ce în această etapă s-au încurcat toate cele trei candidate, Atletico Madrid, Real Madrid şi FC Barcelona, în timp ce în...
05.05.2014 | 10:07
Bild anunta un transfer de SENZATIE de la Bayern la Manchester United

Lupta pentru titlul din Spania este din ce în ce mai încinsă, după ce în această etapă s-au încurcat toate cele trei candidate, Atletico Madrid, Real Madrid şi FC Barcelona, în timp ce în Italia, Juventus  a devenit matematic campioană.

Toate favoritele din Spania s-au încurcat, suspansul creşte

Egalul Barcelonei, scor 2-2, acasă cu Getafe, părea să lase lupta pentru titlu în doi, dar nici Real şi Atletico nu s-au descurcat mai bine. Marca tratează acest subiect pe prima pagină, făcînd referire atît la egalul chinuit obţinut de “galactici” acasă împotriva Valenciei, dar şi la surprinzătoarea înfrîngere a celeilalte echipe din Madrid, pe terenul lui Levante. Astfel, ultimele două etape se anunţă de foc, cu atît mai mult cu cît Real Madrid are şi o restanţă de disputat.

g0505.72e34d40c4e43842de06c20c4d49a49e

Juve a luat titlul!

Juventus a devenit matematic campioană în Serie A, după ce Roma a pierdut cu 4-1 pe terenul Cataniei. Gazzetta dello Sport oferă un amplu spaţiu sărbătorii torinezilor pentru care, în acest moment, singurul obiectiv este să atingă 100 de puncte, barieră pe care nu a mai depăşit-o nicio echipă în istoria Serie A.

gazzetta_sport.750

Marseille mai speră la Europa

Marseille încă mai speră la Cupele Europene! L’Equipe oferă prima pagină victoriei foarte importante pe care cea mai titrată echipă din Franţa a obţinut-o duminică seară pe propriul teren împotriva lui Olympique Lyon, scor 4-2, formaţie cu care se află în luptă directă pentru o poziţie de Liga Europa. În acest moment, Marseille s-a apropiat la doar două puncte de Lyon, cu două etape înainte de final.

l_equip.750

Manchester United se întăreşte 

Noua eră care stă să înceapă la Manchester United din vară, atunci cînd pe banca tehnică a “diavolilor” va fi instalat Luis van Gaal, ar putea include şi mai multe transferuri importante. Bild anunţă că una dintre priorităţile echipei de pe Old Trafford este aducerea unui fotbalist important al lui Bayern Munchen, Thomas Muller.

bild