“Ştiută ca ofensivă, Steaua a surprins: tactică defensivă”

Mircea Dominte    Mădălina Tătaru   
în Champions League
19/09/2013, 10:17
“Ştiută ca ofensivă, Steaua a surprins: tactică defensivă”

Presa germană exultă după victoria cu 3-0 a lui Schalke în faţa Stelei. Cel mai important cotidian, Bild, titrează: “Sărbătoare pentru Schalke cu Boateng! La al treilea meci cu ghanezul în echipă, echipa din Gelsenkirchen a obţinut a treia victorie”. Publicaţia germană a continuat în aceeaşi notă: “Boateng este de top class! După victoriile cu Leverkusen şi Mainz, a venit şi cea de-a treia. Campioana României, Steaua, a fost îngenuncheată de Boateng. Jucătorul adus de la AC Milan pentru mai mult de zece milioane de euro a făcut diferenţa!”

“Recunoscută drept o echipă extrem de ofensivă, campioana României a surprins cu o tactică defensivă la început şi s-a dovedit un adversar extrem de incomod pentru Schalke. Condusă de pe bancă de Reghecampf, fost jucător în Bundesliga, Steaua s-a retras şi s-a închis în faţa porţii. După o oră, oaspeţii au devenit neastîmpăraţi şi au creat un mare disconfort, dar norocul a fost în echipă cu Schalke”, a notat un jurnalist al publicaţiei Abendzeitung Munchen, în cronica de meci.

“După un start excelent, Schalke a avut probleme în teren. Românii alergau încontinuu, erau entuziaşti şi au luptat pentru un rezultat bun. Draxler şi Boateng au fost principalii lor adversari şi şi-au luat angajamentul acesta. A fost scopul lor”, notează jurnaliştii publicaţiei Kicker.

Închide ×