ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Bild: “CONFLICT dur între Robben şi Guardiola”

MARCA: Ronaldo, deasupra tuturor...
Autor: Răzvan Scarlat | 26.01.2014 | 09:42

MARCA: Ronaldo, deasupra tuturor

Real Madria a învins cu scorul de 2-0 pe Malaga şi, cel puţin pînă duminică seara, se află pe primul loc în Primera Division. Primul gol a fost marcat de Cristiano Ronaldo, la adresa căruia Marca are numai cuvinte de laudă, dedicîndu-i prima pagină.

ADVERTISEMENT

marca d

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Juve este de fier

ADVERTISEMENT

Ziarul italian este la picioarele lui Juventus Torino, care, deşi a jucat în inferioritate numerică la Roma, contra lui Lazio, a revenit pe tabelă şi a cîştigat un punct. Ce-i drept, şi cu puţin noroc, dacă ţinem cont că gazdele au lovit bara de două ori în repriza secundă, la scorul de 1-1.

gazeta d

ADVERTISEMENT

BILD: Relaţie complicată între Robben şi Guardiola

Bayern Munchen domină autoritar în Bundesliga, însă în vestiarul campionilor Europei nu este deloc linişte. Nemulţumit că a fost introdus pe teren abia în minutul 79 la partida cu Monchengladbach, Robben a avut un schimb dur de replici cu Guardiola, chiar în momentul în care se pregătea să-l înlocuiască pe Shaqiri, după ce, initial, a ales să-şi ignore antrenorul.

ADVERTISEMENT

bild d

L’EQUIPE: Blanc explică ultimele rezultate negative ale lui PSG

ADVERTISEMENT

PSG nu şi-a revenit după ce, la mijlocul săptămînii, a fost eliminată din Cupa Franţei, de Montpellier. Trupa lui Laurent Blanc nu a reuşit decît un rezultat de egalitate contra lui Guingamp, rezultat care încinge şi mai mult lupta pentru primul loc. Tehnicianul lui PSG admite că echipa nu trece print-un moment bun, însă ţine să amintească faptul că gruparea sa nu poate cîştiga fiecare partidă în parte.

lequipe d

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!