Nicio categorie

Bild: “Germania vrea să cîştige pentru Schumacher!”

Cupa Mondială este în plină desfăşurare, iar publicaţiile de prestigiu ale Europei dedică spaţii ample primelor meciuri din grupă, cu atît mai mult cu cît apetitul ofensiv al jucătorilor...
15.06.2014 | 09:28
ADVERTISEMENT

Cupa Mondială este în plină desfăşurare, iar publicaţiile de prestigiu ale Europei dedică spaţii ample primelor meciuri din grupă, cu atît mai mult cu cît apetitul ofensiv al jucătorilor şi marile surprize sînt în floare.

Mourinho îl aşteaptă pe Diego Costa

Marca analizează pe toate feţele eşecul usturător al Spaniei împotriva Olandei, 1-5 şi caută metode de a-i mobiliza pe fotbalişti, amintindu-le statutul de campioni mondiali pe care îl au. Mai mult, publicaţia de casă a lui Real Madrid oferă şi un interviu exclusiv cu Mourinho, în care acesta vorbeşte depre cît de mult şi-l doreşte pe Diego Costa, dar şi despre situaţia unor fotbalişti proprii, precum Ramires, Varane şi Courtois, cel din urmă împrumutat la Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

g1506.0c2ebb1633fb01f31682f772d61d07e6

Cazul Buffon îi îngrijorează pe italieni

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Italia a cîştigat împotriva Angliei, cu un Sirigu în amre formă în poartă, Gazzetta dello Sport scrie mult despre perioada de indisponibilitate pe care portarul titular, Buffon, cel care nu a putut juca nici la precedenta Cupă Mondială, trebuie să o urmeze. Italienii mai scriu şi despre cea mai mare surpriză de pînă acum, înfrîngerea Uruguay-ului în faţa celor din Costa Rica, scor 3-1!

prima_pagina_grande

 

gazzetta

ADVERTISEMENT

“Ora H”

Toată Franţa se pregăteşte de primul meci de la acest Mondial! Fără Ribery, lăsat acasă din cauza unei accidentări, francezii vor avea, aparent, o misiune uşoară la debut, avînd în vedere că vor întîlni Honduras. “Ora H”, titrează L’Equipe, care subliniază că o ţară întreagă se gîndeşte doar la victorie.

l_equip.750

“Panzerele” pentru Schumacher!

De debut se pregăteşte şi Germania. Nemţii vor juca peste două zile împotriva Portugaliei, iar Bild dezvăluie o parte dintre culisele dinaintea disputei. Jucătorii vor evolua pentru Michael Schumacher, urmînd a-i dedica o potenţială victorie, în timp ce Joachim Low va folosi o tactică de atac asemănătoare celei folosite de Bayern Munchen.

ADVERTISEMENT

cover

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri