Cele mai citite

SCANDALOS! Michael Schumacher, atacat de doi intruşi pe patul de spital!

MARCA: Un nou război între Guardiola şi Mourinho...
12.04.2014 | 09:15
ADVERTISEMENT

MARCA: Un nou război între Guardiola şi Mourinho

Bayern Munchen şi Real Madrid, favoritele la cîştigarea Champions League, se vor întîlni în semifinalele celei mai importante competiţii intercluburi din Europa. Jurnaliştii de la MARCA aşteaptă cu nerăbdare duelul dintre Jose Mourinho şi Pep Guardiola, tehnicieni care s-au duelat şi în Primera Division, cînd spaniolul pregătea pe FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

marca

LA GAZZETTA DELLO SPORT: Benfica, un adversar dificil

ADVERTISEMENT

Juventus Torino şi Benfica Lisabona se vor întîlni în penultimul act al Europa League, iar ziariştii din “Cizmă” au realizat un amplu interviu cu Andrea Pirlo, cel mai în formă fotbalist al “Bătrînei Doamne”. Mijlocaşul a vorbit despre şansele echipei sale de a se califica în finală, dar şi despre echipa naţională a Italiei, care are ca obiectiv cîştigarea Cupei Mondiale.

gazzetta

L’EQUIPE: Efectul Bielsa

Olympique Marseille a cîştigat, scor 3-2, în deplasare, cu Montpellier şi rămîne în cursa pentru un loc în cupele europene. Oaspeţii au jucat entuziasmant, iar jurnaliştii de la L’EQUIPE sînt convinşi că renaşterea lui OM se datorează, în mare parte, liniştii din cadrul clubului, venită odată ce conducătorii au anunţat că, din sezonul viitor, gruparea va fi pregătită de Marcelo Bielsa.

ADVERTISEMENT

lequipe

BILD: Intruşi în rezerva lui Schumi

Doi bărbaţi necunoscuţi au încercat să intre în salonul lui Michael Schumacher pentru a face o fotografie cu pilotul german. Din primele informaţii, se pare că bărbaţii ar fi fost ghidaţi spre rezerva lui Schumi chiar de un agent de securitate al Spitalului din Grenoble. Nu este prima dată cînd cineva încearcă să obţină o fotografie cu fostul pilot pe patul de spital. Imediat după ce Schumacher a suferit accidentul, un bărbat degizat în preot a încercat să ajungă la salonul germanului pentru a face o poză, însă a fost oprit la timp de bodyguarzi.

bild

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri