Bild: Secretul româncei din sferturile Australian Open

George Nistor   
în Sporturi
21/01/2014, 09:59
Bild: Secretul româncei din sferturile Australian Open GALERIE FOTO

Cele mai importante ziare de sport din lume tratează şi astăzi subiecte inedite.

MARCA. Real feliz!

Cotidianul Marca aduce în prima plan evoluţia bună a Realui. Jurnaliştii spanioli consideră că anul 2014 ar putea fi unul excepţional pentru madrileni. În acest nou an, formaţia din capitala Spaniei are şanse mari să cucerească titlul de campioană.

marca

 

La Gazzetta dello Sport. Vucinic şi Guarin, mărul discordiei

Acordul făcut între Inter şi Juventus, de a face un schimb Guarin-Vucinic, este foarte aproape de a produce un imens scandal în Italia. Fanii nerazzurri susţin că acest schimb este unul dezavantajos şi sunt pregătiţi să protesteze la adresa conducerii şi în special a noului patron, indonezianul Thohir.

gazzetta

 

L’ EQUIPE. Meciul naţionalei de handbal

Francezii de la L’ Equipe  au un singur mesaj pe prima pagină, însă unul destul de puternic. Aceştia cer naţionalei de handbal o resuscitare la meciul de astăzi, în care “cocoşii galici” vor întîlni Belarusul, contînd în faza grupelor Campionatului European.

l_equip.750

 

BILD. Miracolul Simona Halep

Jurnaliştii germani au dedicat un material sfertfinalistei de la Australian Open, Simona Halep. Aceştia au realizat o scurtă poveste a tenismenei din România şi consideră că secretul lui Halep stă în operaţia de micşorare a sînilor.

BILD 2

Închide ×