Sport

Supercadoul din Luna Cadourilor. „Magia” prin care poți transforma 10 lei într-un câștig de 6.500 de lei

Aproximativ 6.500 de lei este câștigul pe care l-ați putea obține cu biletul de pariuri cu meciuri din Premier League și Serie A pe care vi-l propunem la mijlocul acestei săptămâni
29.11.2021 | 18:08
Supercadoul din Luna Cadourilor Magia prin care poti transforma 10 lei intrun castig de 6500 de lei
La mijloc de săptămână, ați putea câștiga 6.500 de lei cu meciurile din etapele intermediare ale Serie A și Premier League. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a terminat weekend-ul, dar fotbalul spectacol nu ia pauză, pentru că la mijlocul acestei săptămâni sunt programate etape intermediare în Serie A și Premier League, două dintre cele mai puternice și mai spectaculoase campionate din lume.

Și pentru că tot începe decembrie, „Luna cadourilor”, ne-am gândit să vă facem o surpriză și să vă propunem un superbilet întins pe două zile, cu un posibil câștig de 6.500 de lei, care v-ar putea face Sărbătorile mult mai frumoase. Din cele 9 partide selectate, am obținut o cotă de 568, iar profitul va fi substanțial chiar și la o miză de 10 lei, mai ales că veți putea beneficia și de bonusul generos de 20% oferit de Superbet.

ADVERTISEMENT

Ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cel mai bun exemplu este un gălățean, care a dat o adevărată lovitură săptămâna trecută cu partidele din Conference League. Cu o miză de doar 20 de lei, împărțită pe două bilete identice, acesta a obținut un câștig de peste 60.000 de lei. Impresionant, nu?

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Iese Juventus din criză? Cotă de 1,60 pentru superbiletul de pariuri cu un posibil câștig de 6.500 de lei

Newcastle și Norwich, ultimele două clasate în Premier League, se întâlnesc în etapa a 14-a pe terenul celei dintâi. Chiar dacă e „lanternă roșie”, Newcastle se descurcă bine din punct de vedere ofensiv, are o medie mai mare de un gol marcat pe meci, iar jocul cu Norwich, o formație care încasează cel puțin două „boabe” pe partidă, pare un bun prilej de a mai obține ceva puncte. Nu vom merge însă pe varianta victoriei gazdelor, ci vom opta pentru goluri, cel mai bun pronostic fiind în opinia noastră „G2+”, la o cotă 1,90.

Tot din Premier League, al doilea meci selectat de marți seara este cel din Leeds și Crystal Palace, unde ne îndreptăm tot spre o combinație pe goluri: 2,30 este cota pentru „GG3+” și nu trebuie ratată.

ADVERTISEMENT

Din Serie A, alt campionat important al Europei ce și-a programat etapă intermediară la jumătatea acestei săptămâni, am selectat 3 partide de marți, iar capul de afiș este Salernitana – Juventus. „Bătrâna Doamnă” vine după două eșecuri dureroase în Liga Campionilor și campionat, iar acest meci este cel mai bun prilej de a-și reface moralul. O victorie cu cel puțin două goluri marcate le este la îndemână torinezilor, iar noi trebuie neapărat să profităm de cota de 1,60 oferită de Superbet pentru acest pronostic.

Atalanta, una dintre cele mai ofensive echipe din „Cizmă”, joacă pe teren propriu cu Venezia, iar noi vom forța un „G3+” la  o cotă de 1,93, în timp ce la Fiorentina – Sampdoria vom miza pe „doar” două goluri marcate de gazde, la o cotă de 1,65.

ADVERTISEMENT

Și nu uita nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Poţi profita acum de ea și vei avea o şansă în plus să dai o super lovitură cu meciurile de marți și miercuri din cele mai puternice campionate ale Europei.

Posibil câștig de 6.500 de lei datorită unei cote de 2,60 oferită de Chelsea

Pentru miercuri, avem două partide din Premier League și două din Serie A pentru superbiletul ce ne poate aduce un câștig de aproape 6.500 de lei cu o miză de numai 10 lei. Din prima ligă engleză ne ies în cale Chelsea și Manchester City, ocupantele locurilor 1 și 2 în clasament. „Albaștrii” lui Tuchel joacă în deplasare cu Watford, formație care în urmă cu puțin timp i-a dat 4 lui Manchester United, așa că o cotă de 2,60 pentru combinația „GG3+” este numai bună de speculat.

La fel cum trebuie procedat și cu cea 2,35 oferită pentru același pronostic „GG3+” la Aston Villa – Manchester City. Gazdele au o revenire fantastică de când au fost preluate de Steven Gerrard și nu ar fi exclus să producă surpriza în această etapă.

Și tot pe varianta combinată „GG3+” vom opta și la ultimele două partide de miercuri selectate pe biletul cu un posibil câștig de 6.500 de lei. Ambele sunt din Serie A și au ca protagoniste două dintre pretendentele la titlu, Napoli și AC Milan. care evolează în deplasare cu Sassuolo, respectiv Genoa. „Napoletanii” oferă o cotă de 1,90, în timp ce „diavolul milanez”, care trebuie să-și refacă imaginea după ultimele două înfrângeri la rând suferite în campionat, una de 2,20.

Din cele 9 meciuri selectate am obținut o cotă de 568, iar cu miza de 10 de lei puteți obține un câștig de aproape 6.500 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate marți și miercuri din cele mai puternice campionate ale Europei.

ADVERTISEMENT