Sport

Bilet colosal în ultima săptămână a primăverii! A jucat 21 de meciuri și a câștigat peste 40.000 de lei

Sezonul e aproape încheiat, multe dintre echipe vărsând și ultima picătură de transpirație pentru a își îndeplini obiectivele. Un parior inspirat a jucat un bilet incredibil și a câștigat 40.591 lei.
27.05.2022 | 17:52
Bilet colosal in ultima saptamana a primaverii A jucat 21 de meciuri si a castigat peste 40000 de lei
Bilet colosal în ultima săptămână a primăverii! A jucat 21 de meciuri și a câștigat peste 40.000 de lei
ADVERTISEMENT

Oboseala nu se resimte, iar finalul de sezon continuă să vină cu meciuri spectaculoase și bilete colosale. Motiv în plus pentru ca pariorii inspirați să își rotunjească veniturile. Așa s-a întâmplat și la început de săptămână pentru un norocos, care a riscat o miză de 500 de lei și, cu 21 de evenimente pe bilet, a câștigat peste 40.000 de lei.

FC Argeș – FC Voluntari, ultimul meci din play-off-ul Ligii 1, nu a lipsit de pe biletul care i-a adus peste 40.000 de lei unui parior

Pentru a obține acest câștig impresionant, pariorul nostru norocos a jucat sistem 15/16, cu cinci meciuri fixe (cornere, cartonase si goluri), pe un bilet cu o cotă totală de 1,298.94 . Urmărește bonusurile generoase oferite de Superbet, iar șansele tale de a obține sume importante pot crește considerabil.

ADVERTISEMENT

Acum că ne apropiem încet, dar sigur de vară, putem spune oficial că luna mai e luna pariorilor inspirați la Superbet. Câștigurile uriașe au venit săptămânal, iar norocoșii merită aplaudați pentru deciziile extraordinare pe care le-au luat.

Meciurile de pe biletul câștigător au avut loc luni, marți și miercuri, în perioada 23-25 mai. Printre evenimentele alese s-a regăsit și ultimul joc din play-off-ul Ligii 1, FC Argeș – FC Voluntari 0-1, unde pronosticul ales a fost sub 1,5 cartonașe galbene în prima repriză, la o cotă de 2,05. Fotbalistul gazdelor, Denis Dumitrașcu, a fost singurul avertizat în primul act al duelului de la Pitești.

ADVERTISEMENT

Cartonașele galbene, decisive și în barajul de menținere/promovare în Bundesliga, Hamburg – Hertha Berlin

Deși s-a impus în manșa tur, scor 1-0, în deplasare, Hamburg nu a avut forța să mențină avantajul și la retur și să obțină promovarea în Bundesliga. Fosta câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni a pierdut pe teren propriu, scor 0-2, cu Hertha Berlin.

Meciul nu a fost unul dur. Arbitrul a acordat doar două cartonașe galbene, excelent pentru pariorul nostru care a jucat pronosticul sub 5,5 goluri, la o cotă de 1,52.

ADVERTISEMENT

N-au fost emoții nici la derby-ul din play-out-ul campionatului Austriei, acolo unde liderul WSG Tirol a primit vizita lui LASK Linz. 13 lovituri de colț au fost mai mult decât suficiente pentru a face verde cota 1,47, atât cât a avut pronosticul peste 8,5 cornere.

Unul dintre meciurile care i-au dat palpitații pariorului nostru este cel dintre Racing de Cordoba și Sarimento Resistencia. Acesta a jucat varianta peste 1,5 goluri, la o cotă de 1,42, pronosticul devenind câștigător abia în minutele de prelungiri, când gazdele au egalat la unu.

ADVERTISEMENT

Biletele BigWin sunt la putere în luna mai, așa că și tu ai timp să dai lovitura. Bonusurile oferite cu generozitate de Superbet vor ajuta enorm în acest sens, așa că este bine să îți iei informații înainte să începi să alegi meciurile.

ADVERTISEMENT