Sporturi

Bilet pariuri cota 500 pentru 29 ianuarie – 1 februarie: 11 ponturi alese cu grijă!

29.01.2019 | 13:11
Bilet pariuri cota 500 pentru 29 ianuarie  1 februarie 11 ponturi alese cu grija

Avem multe meciuri la mijlocul acestei săptămâni, așa că am alcătuit un bilet pariuri de cota 500, care conține 11 ponturi interesante din Spania, Germania, Anglia și Scoția.

Vezi cele 11 ponturi pariuri care alcătuiesc biletul de cota 500 pentru marti, miercuri, joi și vineri.  M-am hotărât recent, ca pe lângă biletul de cota 500 pentru weekend, să mai propun un astfel de tichet şi pentru cursul săptămânii. Un motiv în plus ar fi şi faptul că la mijlocul acesteia are loc etapa cu numărul 24 din Premier League, de asemenea Cupa Regelui Spaniei. Biletul este completat cu prima confruntare din noua rundă din Bundesliga şi cu disputa retur a lui Gent din Cupa Belgiei. În total sunt 11 pronosticuri pariuri dintre cele mai îndrăzneţe.

Newcastle – Manchester City este unul din cele mai importante meciuri aflate pe biletul de cota 500. Am analizat toți factorii și cred cu tării că vor fi peste 2,5 goluri. Principalul motiv pentru care cred că se va întâmpla acest lucru este faptul că City nu mai are voie să facă paşi greşiţi. Unul singur, şi titlul se îndepărtează şi mai mult. Diferenţa de valoare dintre cele două loturi ar trebui să stabilească rezultatul final, mai ales că gazdele au marcat doar de două ori în ultimele 7 partide directe. De această dată, Rafa Benitez are o problemă în plus, lista indisponibililor este destul de lungă, de pe ea făcând parte nume precum Ki Sung, Muto, Diame sau Dummett.

 VERIFICĂ pronosticul pentru Newcastle – Manchester City

Verifică cele 11 ponturi pariuri ale Biletului de cotă 500

Manchester United – Burnley
Newcastle – Manchester City
Tottenham – Watford
Barcelona – Sevilla
Arsenal – Cardiff
Liverpool – Leicester
Oostende – Gent
Hannover – Leipzig
Celtic – FC St Johnstone
Cowdenbeath – Rangers
Girona – Real Madrid

Verifică toate cele 13 ponturi care formează biletul meu de cotă 500 AICI.