Sport

Bilet cu „primă” de performanță de 150%. A luat peste 45.000 de lei, mai mult de jumătate fiind din bonus

Un parior inspirat a jucat nu mai puțin de 28 de evenimente pe un singur bilet, care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu un cadou de peste 45.000 de lei.
08.10.2022 | 13:00
Bilet cu prima de performanta de 150 A luat peste 45000 de lei mai mult de jumatate fiind din bonus
Un parior inspirat a jucat nu mai puțin de 28 de pronosticuri pe un singur bilet, care s-a dovedit a fi câştigător. S-a ales astfel cu un cadou de peste 45.000 de lei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce nu aduce weekend-ul poate aduce mijlocul săptămânii. Poate fi deviza omului nostru care a reușit să dea lovitura cu un bilet absolut halucinant. A investit 12 de lei şi a luat 45.576,57 de lei, mai mult de jumătate venind din bonusul generos oferit de Superbet.

Cu 28 de pariuri nebunești a încasat 45.000 de lei

Biletul incredibil realizat de pariorul nostru a inclus 28 de meciuri desfășurate miercuri și joi în șase sporturi diferite. A mizat pe fotbal din cupele europene, tenis, baschet, handbal, dar și darts sau chiar e-fotbal.

ADVERTISEMENT

Dar să vedem cu a ajuns omul nostru să pună mâna pe mai bine de 45.000 de lei cu doar 12 lei investiți. Să nu uităm însă că a beneficiat și de un bonus important oferit Superbet, care a însemnat mai mult decât câștigul simplu. Mai exact a fost ”premiat” cu 27.345,94 de lei.

Este de remarcat faptul că inspiratul parior a ales să intre în joc doar cu meciuri la siguranță. Cotele nu au fost deloc mari, s-au încadrat între 1,25 și 1,47, însă alegerile au fost perfecte și banii sunt deja în cont.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari cote de pe bilet s-au regăsit la meciul de handbal masculin dintre HC Buzău și CS Minaur Baia Mare, 1,47, unde a ales varianta ”x2” și oaspeții s-au impus la 2 goluri diferență, și la un joc de e-fotbal Inter (ACAW) – Juventus (Carlwhizzer), unde a mizat ”1x” la o cotă de 1,45.

bilet pariuri

Și darts-ul aduce bani dacă ești inspirat

Omul nostru a mai mizat solist pe victoria lui Dinamo București în fața lui FC Porto, în etapa a 4-a din grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, iar ”dulăii” nu l-au dezamăgit și s-au impus la 5 goluri diferență.

ADVERTISEMENT

Din ofertă, el a ales și 6 meciuri jucate miercuri în grupele Ligii Campionilor la fotbal, iar emoțiile au fost minime. Și asta pentru că Leipzig, Salzburg, Real Madrid, Dortmund și Juventus și-au câștigat lejer partidele, în timp ce la Benfica – PSG a ales să meargă pe ”x2” și nu a avut probleme, deoarece chiar dacă s-a încheiat 1-1, francezii au dominat autoritar repriza secundă.

bilet pariuri

Baschetul, darts-ul și multe meciuri din turneele de tenis care se desfășoară în această săptămână au venit să-i întregească câștigul amețitor și să-l facă pe omul nostru unul dintre cei mai neașteptați câștigători.

ADVERTISEMENT

bilet pariuri

Toamna și-a intrat cu adevărat în drepturi și pare să fie anotimpul biletelor verzi. Oricine poate fi câștigător la pariuri. Trebuie doar să ai noroc, inspirație și, nu în ultimul rând, să profiți de numeroasele bonusuri pe care le oferă cu generozitate Superbet, dacă vrei și tu un Big Win.

ADVERTISEMENT