News

Bilet lăsat pe mormânt părinților lui Putin. Mesajul a devenit viral: ”Fiul vostru e obraznic și vrea să arunce școala în aer”

Un bilet lăsat pe mormântul părinților lui Vladimir Putin a devenit viral. ”Fiul vostru e obraznic”, stă scris în bilet.
27.09.2022 | 20:53
Bilet lasat pe mormant parintilor lui Putin Mesajul a devenit viral Fiul vostru e obraznic si vrea sa arunce scoala in aer
Bilet pe mormântul părinților lui Putin. Foto: Nexta
ADVERTISEMENT

Autorul bilețelului le atrage atenția părinților lui Putin, într-un mod ironic, că fiul lor este obraznic asemeni unui școlar problematic.

Biletul misterios de pe mormântul părinților lui Putin

Biletul cu autor necunoscut le cere părinților lui Putin ”să ia măsuri”, cu toate că aceștia sunt morți din 1998 și 1999.

ADVERTISEMENT

”Dragi părinți! Fiul vostru se comportă obraznic! Lipsește de la lecțiile de istorie, se bate cu ai lui colegi de clasă, amenință să arunce școala în aer. Luați măsuri!”, scrie în biletul lăsat pe mormântul din Sankt Petersburg, conform Nexta.

Maria Ivanovna Shelomova (1911-1998) și Vladimir Spiridonovici Putin (1911-1999) sunt înmormântați în cimitirul Serafimovkoye din Sankt Petersburg.

ADVERTISEMENT

Vladimir Putin nu a vorbit niciodată public despre părinții săi, însă a făcut o serie de dezvăluiri despre trecutul familiei.

De exemplu, tatăl lui Putin a luptat în Al Doilea Război Mondial, unde a fost rănit, lucru rememorat de Vladimir într-un articol dintr-o revistă rusească.

ADVERTISEMENT

”Nu a existat o familie în care să nu fi fost ucis cineva în acel război. Au existat, desigur, durere, necazuri, tragedii, dar ceea ce este surprinzător este că nu au simțit ură față de dușmanii lor. Ca să vă spun adevărul, încă nu înțeleg complet.

Mama mea era foarte blândă și bună. Ea obișnuia să spună: Ce fel de ură poate fi simțită în ceea ce-i privește pe acești soldați? Și ei sunt oameni simpli și, de asemenea, au fost uciși în război”, scria Vladimir Putin în Russki Pioneer.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Putin a povestit cum vâna șoareci împreună cu părinții săi, când trăia în condiții mizere în Sankt Petersburg.

”Erau hoarde de șobolani în intrarea din față. Eu și prietenii mei îi urmăream cu bețe. Odată am zărit un șobolan uriaș și l-am urmărit pe hol până când l-am împins într-un colț.

Nu avea unde să fugă. Dintr-o dată s-a aruncat spre mine. Am fost surprins și speriat. Acum șobolanul mă urmărea pe mine”, își aduce aminte Putin despre copilăria sa alături de părinți.

ADVERTISEMENT