Bilet pariuri 14.03.2018. Două pronosticuri din Ligă

ponturi pariuri, pariuri, fotbal, liga campionilor

Bilet pariuri 14.03.2018. La finalul acestei seri vom ştii numele tuturor formaţiilor calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Dacă pentru Bayern este o misiune uşoară, la FC Barcelona - Chelsea deznodământul nu este aşa sigur.

Bilet pariuri 14.03.2018

Bilet pariuri 14.03.2018. Bayern Munchen traversează o formă senzaţională în momentul de faţă şi este la 20 de puncte de ocupanta locului doi din Bundesliga, Schalke 04. Astfel, echipa pregătită de Jupp Heynckes poate fi sigură de titlul de campioană, mai ales după prestaţiile din ultimele meciuri. Bayern Munchen a marcat zece goluri în ultimele două partide disputate, 4-0, la Freiburg, şi 6-0, acasă, cu Hamburg. De partea cealaltă, Beşiktaş are şi ea o formă bună, iar după cele trei victorii consecutive obţinute în campionat, a venit la trei puncte de liderul Galatasaray. Mergem pe opţiunea „Ambele echipe marchează” şi trecem mai departe. Nu rata biletul zilei.

Bilet pariuri 14.03.2018. Ne continuăm biletul cu unul dintre cele mai tari meciuri din această fază a Ligii Campionilor. După un 1-1 pe Stamford Bridge, FC Barcelona şi Chelsea se întâlnesc pe Camp Nou, miercuri, de la ora 21:45. Meciul se anunţă cu adevărat nebun, iar Chelsea, deşi a obţinut prima victorie după o pauză de trei meciuri, pare victimă sigură în deplasarea de la Barcelona. Mergem pe „1” solist şi închidem biletul nostru VIP cu o cotă de 1.43.

autor