Sport

24.000 de lei, super „cadoul” pentru Sărbători de vis. Riscă acum 25 de lei și nu vei regreta!

Meciurile programate la jumătatea acestei săptămâni în cele mai puternice campionate ale Europei, dar și în Liga 1, ne-ar putea aduce un câștig de aproape 24.000 de lei
14.12.2021 | 11:03
24000 de lei super cadoul pentru Sarbatori de vis Risca acum 25 de lei si nu vei regreta
„Cadou” de Sărbători: biletul de pariuri cu un posibil câștig de 24.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar fotbalul din cele mai tari campionate ale Europei se pregătește de finalul de an, programând ultimele meciuri din 2021. Se joacă la foc continuu, aproape fără pauză, așa cum se întâmplă și la mijlocul acestei săptămâni, când sunt programate etape intermediare în Premier League, Bundesliga sau Liga 1.

Și pentru că tot vin Sărbătorile, ne-am gândit să vă facem un cadou și să vă oferim un superbilet întins pe două zile, cu un posibil câștig de aproape 24.000 de lei, care v-ar putea face finalul de an mult mai frumos. Din cele 9 partide selectate, am obținut o cotă de 839, iar profitul va fi substanțial chiar și la o miză de 25 lei, mai ales că veți beneficia și de bonusul generos de 20% oferit de Superbet.

ADVERTISEMENT

Ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cel mai bun exemplu este un jucător din București, care în mai puțin de două ore a transformat o miză de 10 lei într-un câștig de 7.000 de euro.

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

2,20 – cotă propusă la Arsenal – West Ham în Premier League

Arsenal – West Ham și Chelsea – Everton sunt cele două partide alese de noi din etapa programată de marți până joi în Premier League. După un început de sezon catastrofal, Arsenal și-a revenit miraculos și s-a apropiat de primele poziții, însă pe „Emirates” sosește în această etapă West Ham, o formație care visează la Top 4 și care le-a învins deja în acest sezon pe Liverpool și pe Chelsea. Meciul se anunță unul foarte atractiv, iar opțiunea noastră este varinata combinată „GG3+”, la o cotă de 2,20.

Același pronostic de „GG3+”, dar la o cotă și mai spectaculoasă, de 2,90, vi-l propunem la celălat meci din Premier League selectat de noi, Chelsea – Everton, programat joi seara pe „Stamford Bridge”.

ADVERTISEMENT

Tot două meciuri, foarte interesante de altfel, ne oferă și etapa intermediară din Bundesliga. Ambele se joacă miercuri seara, iar opțiunile pe care vi le recomandăm sunt „1&2-4 goluri” la Dortmund – Greuther Furth (cotă 2,10) și „GG&G2+” la Leverkusen – Hoffenheim (cotă 2,10).

Și nu uita nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Poţi profita acum de ea și vei avea o şansă în plus să dai o super lovitură cu meciurile de miercuri și joi din cele mai puternice campionate ale Europei.

ADVERTISEMENT

Derby-ul FCSB – Rapid vine cu o cotă de 2,05 la superbiletul săptămânii

Așa cum era normal, partidele din Liga 1 nu puteau lipsi de pe acest bilet, mai ales că miercuri și joi au loc două dintre cele mai tari partide. Este vorba de derby-ul bucureștean FCSB – Rapid, dar și de confruntarea Farul – CFR Cluj, unde vor fi față în față, pe băncile tehnice, Gică Hagi și Dan Petrescu, doi dintre foștii componenți ai „Generației de Aur”.

La așa meciuri, și cotele propuse sunt pe măsură: anticipăm o victorie a gazdelor cu cel puțin două goluri marcate în partida de pe „Arena Națională” (cotă 2,05 pentru „1&2+”), în timp ce la Ovidiu cea mai plauzibilă variantă ni se pare un „GG”, la un multiplicator de 2,20.

Chiar dacă nu se ridică la rangul Premier League sau Bundesliga, prima ligă a Belgiei este foarte spectaculoasă și ne oferă de cele mai multe ori partide cu goluri multe. Este și motivul pentru care am ales și de aici două meciuri pentru biletul nostru, cotele fiind de 1,80 pentru „2&2+” la OH Leuven – Club Brugge și de 2,10 pentru „1&3+” la Genk – Charleroi.

În fine, ultimul joc care ne-ar putea ajuta să obținem un profit fabulos în prag de Sărbători vine din Superliga Elveției și le pune față în față pe Young Boys și Basel, două dintre cele mai puternice echipe ale campionatului. Pronosticul recomandat e „GG3+”, iar cota e de 1,75.

Din cele 9 meciuri selectate am obținut o cotă de 839, iar cu miza de 25 de lei puteți obține un câștig de aproape 24.000 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate miercuri și joi în cele mai puternice campionate ale Europei.

ADVERTISEMENT