Sport

Riști și câștigi! 40 de lei se pot transforma într-un profit de peste 80.000 de lei în doar câteva ore

Peste 81.000 de lei... Acesta este profitul fabulos pe care l-ați putea obține joi seara, în doar câteva ore, cu biletul de pariuri ce are o miză de doar 40 lei
22.02.2022 | 18:31
Risti si castigi 40 de lei se pot transforma intrun profit de peste 80000 de lei in doar cateva ore
Cu puțin noroc, biletul de joi ne poate aduce un profit de peste 81.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Meciurile retur din play-off-ul Europa League și Conference League, dar și o restanță din Premier League, au constituit sursa noastră de inspirație pentru un super bilet de pariuri ce ne-ar putea aduce joi seara un câștig fabulos, de peste 81.000 de lei.

Și nu am ales decât 9 partide, iar miza este una decentă, de 40 de lei, ce nu poate provoca daune foarte mari în cazul unui eșec… Plus că vom beneficia și de Super Bonusul de 20% oferit de Superbet, în valoare de peste 13.500 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru a pune mâna pe un asemenea, câștig, ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cele mai bune exemple sunt un parior super inspirat din Ploiești care a câștigat peste 53.000 de lei cu un bilet pe care a mizat doar 2 lei, dar și un jucător care a luat peste 37.000 de euro cu un bilet pe care alesese 16 partide.

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Barcelona forțează calificarea cu o cotă de 3,30

După 2-2 în tur, meciul dintre Real Sociedad și RB Leipzig promite din nou spectacol. Este foarte probabil să asistăm și de această dată la o confruntare cu goluri în ambele porți, fiindcă cele două formații sunt recunoscute pentru forța lor ofensivă, așa că ne vom opri la varianta „GG3+”, ce are o cotă de 2,15.

FC Porto s-a impus la limită, cu 2-1, în prima manșă contra lui Lazio și acum nu trebuie să piardă pe „Olimpico” din Roma pentru a trece în faza următoare a competiției. Portughezii pot scoate cel puțin un egal, însă se anunță și goluri, așa că ne riscăm pe o combinație „X2&2+”, la o cotă de 2,20.

ADVERTISEMENT

Pentru Barcelona, deja e un dezastru că a „retrogradat” din Liga Campionilor în Europa League… Iar dacă va rata și calificarea din play-off, catastrofă e puțin spus. Napoli pare un pic în avantaj după 1-1 pe „Camp Nou”, însă catalanii au arătat o revenire de formă în ultima perioadă, iar o victorie pe tărâm italian nu este deloc imposibilă. Lipim la ea și ceva goluri, pentru că ni se oferă o cotă de 3,30 extrem de tentantă pentru combinația „2&2+” și nu avem voie să o ratăm.

Nici Dortmund nu s-a descurcat prea bine pe teren propriu contra lui Rangers, în fața căreia a pierdut cu un neverosimil 2-4. Chiar dacă o calificare pare acum imposibilă, nemții vor încerca măcar să spele rușinea din tur cu un rezultat favorabil, ceea ce ne inspiră și pe noi să alegem o cotă de 1,95, oferită pentru pronosticul „X2&3+”.

ADVERTISEMENT

Și nu uitați nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Puteţi profita acum de ea și veți avea o şansă în plus să dați o super lovitură cu meciurile de joi din fotbalul european.

Câștig de peste 81.000 de lei cu ajutorul unei cote de 3,10 de la Randers – Leicester

În Conference League, Leicester nu pare a avea emoții cu accederea în optimi după victoriaclară cu 4-1 în fața lui Randers. De aceea, e puțin probabil să forțeze în manșa secundă, așa că un „1x&0-3 goluri” la o cotă de 3,10 pare cel mai plauzibil pronostic. Pentru aceeași combinație, dar la o cotă de doar 1,70, vom opta și la Slavia Praga – Fenerbahce, meci ce se reia de la scorul de 3-2 în favoarea cehilor.

Vitesse a pierdut în tur la un gol diferență în fața lui Rapid Viena. Are nevoie de victorie pentru a merge mai departe, iar pentru una cu cel puțin două goluri marcate vom primi o cotă de 2,05.

Același handicap îl are de recuperat și PAOK Salonic contra lui Midtjylland, dar pentru siguranță vom alege varianta dublei „1X”, la care lipim și un „2+”, ca să obținem o cotă frumoasă de 1,80.

În fine, părăsim cupele europene și ne oprim în Premier League, unde se dispută restanța Arsenal – Wolverhampton. Este ultimul meci de pe biletul ce ne poate aduce un profit de peste 81.000 de lei, iar pronosticul ales aici este de „GG3+”, la o cotă de 3,00.

Din cele 9 meciuri selectate am obținut o cotă de 1.775, iar cu miza de 40 de lei puteți obține un câștig de peste 81.000 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate joi în cupele europene la fotbal.

ADVERTISEMENT