Sporturi

Bilet pariuri cota 100. E format din 10 ponturi, inclusiv FCSB – Luzern!

17.01.2019 | 13:21
Bilet pariuri cota 100 E format din 10 ponturi inclusiv FCSB  Luzern

Biletul de cota 100 pentru astăzi, 17 ianuarie, este format din 11 ponturi pariuri, inclusiv FCSB – Luzern, amicalul în care Mihai Teja își va face debutul pe banca roș-albaștrilor.

Vezi cele 11 ponturi pariuri pentru azi, 17 ianuarie AICIBarcelona – Levante, returul din cadrul Cupei Regelui, este unul din cele 11 evenimente selectate de mine. Barca este lider detaşat în La Liga, cu 43 de puncte, la o diferenţă de 5 lungimi faţă de Sevilla, ocupanta locului doi. Se poate spune fără ezitare că lucrurile merg perfect în campionat, aşa cum se poate spune şi de Champions League. În Cupa Regelui însă, lucrurile nu stau chiar aşa. Catalanii au fost învinşi în partida tur, scor 1-2. La acest meci, Valverde a menajat mai mulţi jucători importanţi. Probabil, acest lucru nu se va întâmpla şi acum, Barcelona fiind nevoită să întoarcă rezultatul din manşa tur.

Biletul Zilei de joi, 17 ianuarie, îl poți găsi A ICI

Verifică restul ponturilor pentru miercuri, 16 ianuarie

Levante a reuşit marea surpriză în prima partidă contra Barcelonei, învingând-o într-un meci pe care Barcelona l-a dominat de la un capăt la celălalt, cu toate că a jucat cu foarte multe rezerve. Chiar şi aşa, pentru formaţia din Valencia rezultatul este cu adevărat spectaculos şi acum are şansa, în cazul în care se va apăra extrem de bine, să se califice mai departe. Ar fi, probabil, imboldul de care are nevoie Levante pentru a-şi reveni şi în campionat, acolo unde nu o duce prea bine. Se află la doar patru puncte peste locurile retrogradabile.

 VERIFICĂ pontul pentru Barcelona – Levante  AICI

Brondby  – Roskilde
Arminia Bielefeld – 1860 München
Luzern – FCSB
Basel – Puskas Akademia
Alanyaspor – Kasimpasa
Maccabi Tel Aviv – Hapoel Akko
Real Sociedad – Betis Sevilla
Espanyol Barcelona – Villarreal
Gibraltar United – Lincoln peste
Barcelona – Levante
Servette – Rijeka
Verifică toate cele 11 ponturi care formează biletul meu de cotă 100 AICI.