Pariuri sportive

Bilet pariuri cota 100, sâmbătă 26 ianuarie. Ponturi din Franța, Bundesliga și La Liga

26.01.2019 | 02:07

Biletul de cota 100 pentru sâmbătă 26 ianuarie este format din 12 meciuri din campionatele Olandei, Germaniei, Franței, Portugaliei și Spaniei. 

Vezi cele 12 ponturi pariuri de sîmbătă AICI. Două dintre cele mai importante evenimente de pe biletul de cota 100 de sâmbătă se dispută în prima ligă a Germaniei: Dortmund – Hannover și  Werder Bremen – Frankfurt. Dortmund, liderul din Bundesliga înfruntă penultima clasată, într-o partidă care nu poate să aibă decât o singură învingătoare. Parcursul celor două echipe este diametral opus. Dormund aleargă în pas galopant către un nou titlu de campioană, având 8 victorii în ultimele 9 partide, în timp ce Hannover merge cu paşi reprezi către liga a doua, începând noul an aşa cum l-a terminat, cu o înfrângere. Şi nu e de mirare că echipa de pe HDI-Arena a reușit doar două victorii în acest sezon…

A doua partidă, Bremen – Frankfurt, se anunță una destul de spectaculoasă, ambele formaţii fiind recunoscute în Bundesliga pentru jocul axat total pe faza ofensivă. Werder a practicat un fotbal total până în acest moment, acesta fiind sinonim cu spectacolul. De cealaltă parte, Frankfurt şi-a ”clonat” evoluţiile bune din campionat și în Europa League, acolo unde a trecut la pas din grupa din care a făcut parte. În acest moment, echipa de pe Commerzbank-Arena luptă în întrecerea internă cu şanse reale pentru un loc de Champions League.

Verifică restul ponturilor pentru sâmbătă, 26 ianuarie

 VERIFICĂ pontul pentru Werder Bremen – Frankfurt AICI

Dijon – Monaco
Guingamp – Stade Reims
Borussia Dortmund – Hannover
Borussia Monchengladbach – Augsburg
Werder Bremen – Frankfurt
Atletico Madrid – Getafe
PSV –  Groningen
Porto – Sporting
Almere City  –  Twente
Ballymena – Ards 
Cliftonville – Glenavon
Coleraine – Dungannon

Verifică toate cele 12 ponturi care formează biletul de cotă 100 AICI