Sporturi

Bilet pariuri cota 500 pentru weekend. 9 ponturi din preliminariile EURO 2020

21.03.2019 | 14:42

Weekend-ul acesta avem nu mai puțin de 25 de meciuri din Preliminariile Campionatului European din 2020, împărțite vineri, sâmbătă și duminică. Joi au fost programate 10 meciuri, dar am ales să nu le iau în considerare pentru biletul pariuri de cota 100, mai ales că titlul materialului este ”Bilet pariuri cota 500 pentru weekend” :).

Vezi cele 9 ponturi pariuri care alcătuiesc biletul de cota 500 pentru weekend  Primul meci despre care voi discuta este cel pe care România îl dispută la Solna, cu Suedia. Acesta are loc sâmbătă seara, de la ora 19:00, și este transmis de Pro TV.  Aici am ales un pariu pe goluri, ce aduce la biletul nostru o cotă de 2,40. Este excelentă, ținând cont că România poate marca în Suedia. ”Tricolorii” au o serie foarte bună în ultimele cinci deplasări (3 victorii și două remize). În toate acestea, România a reușit să marcheze! De partea cealaltă, Suedia nu are evoluții consistente pe teren propriu. În ultimele cinci meciuri a înregistrat două înfrângeri, două remize și un succes, primind gol în patru din aceste partide.

 VERIFICĂ pronosticul pentru Suedia – România

Unul din cele mai importante meciuri care se joacă în acest weekend este Olanda – Germania. De asemenea, și acesta este pe biletul de cota 500. Blockbusterul preliminariilor este programat duminică de la ora 21:45 și este o adevărată enigmă pentru pariori. Germania a fost extrem de slabă în UEFA Nations League, clasându-se pe ultimul loc, dintr-o grupă cu Franța și Olanda. În cele patru meciuri n-a reușit nicio victorie, înregistrând două remize: 2-2 cu Olanda și 0-0 cu Franța, ambele disptuate acasă. De partea cealaltă, Olanda a câștigat ambele meciuri de pe teren propriu. Și în ce manieră! 3-0 cu Germania și 2-0 cu Franța.

Cele 9 ponturi pariuri pentru biletul de cota 500 din preliminariile EURO 2020

Albania-Turcia
Anglia-Cehia
Portugalia-Ucraina
Suedia-Romania
Spania-Norvegia
Tara Galilor-Slovacia
Olanda-Germania
Bulgaria-Muntenegru
Italia-Finlanda
* Verifică cele 9 ponturi pariuri de pe biletul de cota 500 AICI

 

Tags: