Sport

Biletul zilei la pariuri, duminică, 20 martie 2022. Meciurile din Cupa Angliei și El Clasico ne aduc un câștig de peste 400 de lei

Biletul zilei de duminică, 20 martie 2022, ne poate aduce un câștig de 409 de lei cu ajutorul a două înfruntări extrem de atractive din FA Cup și La Liga.
19.03.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri duminica 20 martie 2022 Meciurile din Cupa Angliei si El Clasico ne aduc un castig de peste 400 de lei
Sursa foto: Marca.es
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de duminică, 20 martie 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri două meciuri așteptate cu sufletul la gură de fanii echipelor implicate. Sunt două înfruntări în care orice este posibil, cu atât mai mult cu cât vorbim de Cupa Angliei, respectiv ”clasicul” Spaniei. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,30 la Superbet şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de duminică, 20 martie 2022, la pariuri, cu duelul dintre Nottingham Forest și FC Liverpool din sferturile de finală a Cupei Angliei. Am ales așadar un duel între două dintre cele mai iubite cluburi de fotbal nu doar din Regatul Unit, ci și din lume, iar acest amănunt ne dă dreptul să visăm la un meci de poveste.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem pe Santiago Bernabeu pentru cel mai așteptat meci din campionatul Spaniei, ”clasicul” dintre Real Madrid și Barcelona. Și în acest caz vorbim de un duel care pe care. Rivalitatea istorică dintre cele două oponente, plus câteva amănunte de ultim moment transformă duelul într-unul dintre cele mai așteptate ale acestei primăveri.

Cotă de 2,00 pe biletul zilei în Nottingahm – Liverpool

Prima propunere de pe biletul zilei de duminică, 20 martie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Nottingham Forest și FC Liverpool. Să recunoaștem că este interesantă această dispută fie și doar gândindu-ne că vom urmări la lucru două dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Anglia. Dacă ne amintim și că ”pădurarii” au reușit câteva surprize în actuala ediție a Cupei Angliei, avem toate motivele să pariem pe acest joc.

ADVERTISEMENT

În mod normal gazdele pornesc cu șansa a doua, dar la fel credeau și cei de la Arsenal, sau Leicester, ca să ne referim la cele mai cunoscute nume scoase din competiție de ambițioasa grupare din Nottingham. ”Pădurarii” au un sezon bun. În Premiership (liga a doua a Angliei) sunt în luptă pentru accederea în play-off, iar în FA Cup deja au depășit orice așteptări.

De partea cealaltă, FC Liverpool este considerată de specialiști singura echipă capabilă să pună probleme celor de la Manchester City în lupta pentru titlu însă, nici Cupa Angliei nu este un obiectiv ignorat de Jurgen Klopp și băieții lui. Liverpool își propune an după an să câștige toate competițiile în care este angrenată, iar Cupa este unul dintre cele mai râvnite trofee din Anglia.

ADVERTISEMENT

Și istoricul confruntărilor directe este unul impresionant, cele două oponente întâlnindu-se de-a lungul anilor de nu mai puțin de 82 de ori. De 19 ori s-au impus ”pădurarii”, 23 de partide s-au terminat remize, iar în dreptul trupei lui Klopp reținem 40 de succese. Deși este un duel deschis oricărui rezultat noi vom miza respectând diferența de valoare, pe ”2 și 2-4 goluri în meci”, care are la Superbet o cotă foarte ispititoare de 2,00.

El Clasico ne aduce o cotă de 2,15 la biletul zilei

La fel ca și în cazul primei propuneri, și în duelul dintre Real Madrid și Barcelona e greu să credem cu tărie că vreuna dintre adversare este și favorită certă, chiar dacă diferența de 16 puncte în favoarea echipei lui Carlo Ancelotti ne-ar putea ispiti să-i considerăm pe ”los blanco” vioara întâi.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Vom aborda, totuși, propunerea noastră plecând de la ideea că se vor marca goluri, chiar dacă nu neapărat va fi și o ploaie de reușite în cele două porți. Statisticile ne arată că în general se marchează în aceste dueluri, ba chiar că ambele echipe găsesc drumul spre gol. Barcelona este în mare revenire de formă, iar madrilenilor le va lipsi, cel mai probabil, golgheterul Karim Benzema, accidentat.

Însă, chiar și fără atacantul francez în primul 11, Real Madrid este una dintre cele mai temute echipe de pe mapamond și acest lucru îl știu și cei de la Barcelona. Este foarte posibil ca meciul să se termine la egalitate, așa că noi vom miza safe – ”2-3 goluri în meci”, care are o cotă foarte bună de 2,15 la Superbet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 409 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de duminică, 20 martie 2022, la pariuri, avem de la Superbet o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”2 și 2-4 goluri în meci” în partida dintre Nottingham și Liverpool și o cotă de 2,15 pentru ” 2-3 goluri în meci”, în disputa dintre Real Madrid și Barcelona care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 409 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT