Sport

Duminică, rişti şi câştigi! O miză de doar 40 de lei vă poate aduce un profit de aproape 50.000 de euro

50.000 de euro este profitul aproximativ pe care l-ați putea obține cu biletul la pariuri ce conține meciuri de fotbal programate duminică în cele mai tari campionate ale Europei
18.03.2022 | 18:06
Duminica risti si castigi O miza de doar 40 de lei va poate aduce un profit de aproape 50000 de euro
Biletul de pariuri cu meciuri de duminică are un potențial câștig de 50.000 de euro. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o săptămână dominată de meciurile din optimile de finală ale cupelor europene, a venit vremea să ne întoarcem la competițiile interne, unde duminică vom avea parte de partide extrem de interesante. Capul de afiș este, fără doar și poate, marea confruntare dintre Real Madrid și FC Barcelona, al treilea episod „El Clasico” din acest sezon.

Duminică poți da lovitura! Riscă 40 de lei ca să te îmbogățești cu 50.000 de euro

Așa cum v-am obișnuit, biletele pe care vi le propunem în weekend sunt unele ce ar putea aduce câștiguri fabuloase. Un vis îndrăzneț, dar nu imposibil de realizat. De data aceasta ne-am oprit asupra a 12 meciuri, dar profitul va fi unul cu adevărat extraordinar, chiar dacă miza aleasă este de doar 40 de lei. Asta pentru că vom beneficia și de Super Bonusul de 35% oferit de Superbet, în valoare de aproape 65.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru a pune mâna pe un asemenea câștig, ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cele mai bune exemple sunt un parior care a luat 17.000 de euro cu un bilet-extraterestru, format din trei scoruri corecte, dar și un jucător super inspirat care a salvat un câștig de 32.500 de lei activând opțiunea cash-out la momentul potrivit.

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Dă Barcelona lovitura pe „Bernabeu”? Bifăm o cotă de 2,50 pentru biletul ce ne poate aduce 50.000 de euro

Primele două partide care ne-au sărit în ochi pentru biletul ce ne poate aduce duminică un câștig fabulos, de aproape 50.000 de euro, vin din Liga 1. Cronologic vorbind, începem cu Dinamo – Sepsi, unde oaspeții pleacă din start ca favoriți. Și la ce apărare „varză” au „câinii”, ne așteptăm și la goluri, așa că nu trebuie să ratăm o frumoasă cotă de 1,65 oferită de Superbet pentru combinația „X2&2+”.

Rămânând pe plaiurile mioritice, FCSB încă mai speră la titlu, chiar dacă distanța față de CFR Cluj este de 7 puncte. Pentru a rămâne în cărți, băieții lui Toni Petrea trebuie să răzbune înfrângerea de acum două săptămâni de la Piteși și să ia toate cele 3 puncte puse acum în joc, cota oferită pentru varianta „2 solist” fiind de 1,72.

ADVERTISEMENT

În Premier League, avem meci încins pentru un loc în cupele europene. West Ham, care la un moment dat se bătea pentru Top 4, are deplasare grea pe terenul lui Tottenham, o echipă cu mari fluctuații de formă. „Ciocănarii” au pus mari probleme granzilor în acest sezon și nu ar fi exclus să bifăm o cotă de 2,20 oferită pentru un „GG3+”.

Meciul zilei de duminică este pe „Santiago Bernabeu” din Madrid, unde Real întâlnește Barcelona în cel de-al treilea episod al „El Clasico” din acest sezon. La distanță de 12 puncte față de „galactici”, catalanii nu au ce pierde și vor ieși la joc, iar la ce formă au arătat în ultima perioadă nu este exclus să asistăm la o surpriză. Sperăm doar să avem parte de un spectacol fotbalistic de calitate, în care Barcelona să înscrie de minimum două ori, pentru a bifa și cota de 2,50 oferită de Superbet pentru acest pronostic.

ADVERTISEMENT

Tot în La Liga, avem un alt meci interesant, în care joacă FC Sevilla, ocupanta poziției secunde în clasament. Andaluzii primesc vizita bascilor de la Real Sociedad, iar noi vom merge pe o combinație „1X&2+”, la o cotă de 1,90.

Și nu uitați nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Puteţi profita acum de ea și veți avea o şansă în plus să dați o super lovitură cu meciurile de duminică din fotbalul european.

 

Derby-ul AS Roma – Lazio ne oferă o super cotă de 2,20

Și în Bundesliga vom avea parte de confruntări foarte interesante la acest sfârșit de săptămână. Dortmund s-a apropiat periculos de Bayern în clasament și acum joacă pe terenul lui FC Koln. Mergem pe un „X2&3+”, la o cotă de 2,20, cotă pe care o primim și pentru combinația „GG3+” la RB Leipzig – Eintracht.

În Serie A italiană, jocurile care ne pot ajuta să obținem un câștig de aproape 50.000 de euro de euro sunt Juventus – Salernitana (pronostic „1&3-5 goluri” la o cotă de 2,10) și AS Roma – Lazio (pronostic „GG 3+” la o cotă de 2,20), iar din Ligue 1 franceză ne îmbogățește AS Monaco – PSG (pronostic „GG3+” la o cotă de 2,00).

În Olanda, ne-am oprit asupra unui alt derby de tradiție, Ajax – Feyenoord, de unde vă propunem o cotă de 2,25 aferentă pronosticului „1&3-5 goluri”, în timp ce din Belgia vine o cotă de 1,62 de la Club Brugge – Gent, pentru pronosticul „G2+”.

Din cele 12 meciuri selectate am obținut o cotă de 4.834, iar cu miza de 40 de lei puteți obține un câștig de aproape 250.000 de lei, adică 50.000 de euro. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate duminică în cele mai puternice campionate ale Europei.

ADVERTISEMENT