Sport

Biletul care te poate ajuta să închei săptămâna cu un profit uriaș! Include și un super bonus care nu trebuie ratat

Este un weekend plin de evenimente importante, așa că trebuie să profiți. Am construit un bilet cu nu mai puțin de 15 evenimente, care te poate ajută să faci super profit.
20.11.2021 | 18:10
Biletul care te poate ajuta sa inchei saptamana cu un profit urias Include si un super bonus care nu trebuie ratat
Biletul care îți poate aduce un profit uriaș la pariuri. Ai și parte de un mega bonus de la Superbet. Sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă selectezi toate cele 15 evenimente, poți câștiga 7.649 lei cu o miză de doar 10 lei. Asta și datorită unui uriaș bonus de 50 la sută din câștig oferit de Superbet.

Poți și tu să accesezi bonusuri prin care să îți mărești substanțial câștigurile la pariuri sportive. Consultă aici lista completă a bonusurilor oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT

Biletul care poate aduce profit uriaș la pariuri sportive, cu o miză de doar 10 lei. 15 evenimente selectate

Cu un astfel de bilet, putem intra într-o galerie selectă a marilor câștiguri care s-au înregistrat în ultima perioadă. Pariorii au fost foarte inspirați și au dat de multe ori lovitura.

Cea mai mare cotă de pe bilet vine din Liga 1. FCSB vine după o săptămână agitată, provocată de despărțirea de Edi Iordănescu. FC Botoșani, una dintre formațiile tari din Liga 1, va încerca să profite. Cotă 2,15 pentru X2.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la o zi cu goluri în Serie A și am mers pe GG la cele mai importante partide care se dispută duminică: Genoa – AS Roma și Inter Milano – Napoli.

Real Madrid, cotă foarte bună în deplasare contra unei echipe din subsolul clasamentului în La Liga. Cum luăm bonusul de 50 la sută din câștigul total

Cotă bună și pentru Real Madrid, care joacă pe terenul celor de la Granada, o echipă din subsolul clasamentului. 1,50 pentru 2 solist, în partida în care “galacticii” forțează revenirea pe primul loc în La Liga.

ADVERTISEMENT

Așteptăm ajutor și din partea lui Ianis Hagi, în partida pe care Glasgow Rangers o joacă pe propriul teren cu Hibernians, în Cupa Ligii. Este un meci pentru calificarea în finala competiției.

Așteptăm victorii și în alte partide în care sunt implicați români. Parma are meci pe propriul teren cu Cosenza, iar PAOK Salonic joacă în deplasare cu Atromitos.

ADVERTISEMENT

Ludogoreț joacă pe terenul celor de la CSKA Sofia 1948. Meciuri de handbal și baschet incluse pe bilet

De asemenea, Ludogoreț pornește ca mare favorită în partida din deplasare pe terenul celor de la CSKA Sofia 1948. Cotă 1,55 pentru victoria echipei lui Dorin Rotariu.

Între cele 15 evenimente pe care le-am ales pentru acest bilet nu mizăm doar pe fotbal. Am ales și meciuri de handbal și de baschet, pentru a profita de oferta foarte vastă.

Cu doar 10 lei ai putea să câștigi o sumă foarte mare. Sau alege o parte dintre aceste evenimente, în funcție de preferințele tale. Nu uita să consulți lista completă de bonusuri oferite de Superbet.

 

ADVERTISEMENT