Sport

Ce poți face azi cu 40 de lei? Transformă-i acum într-un câștig de peste 18.500 de lei și ai scăpat de griji!

Peste 18.500 de lei... Aceasta este suma pe care ați putea-o câștiga joi seara, cu biletul de pariuri ce conține meciuri din optimile de finală ale Europa League și Conference League
09.03.2022 | 12:56
Ce poti face azi cu 40 de lei Transformai acum intrun castig de peste 18500 de lei si ai scapat de griji
Biletul de pariuri care vă poate aduce peste 18.500 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Joi sunt programate majoritatea partidelor tur din optimile de finală ale Europa League și Conference League, iar noi ne-am gândit să vă propunem un super bilet de pariuri ce vă poate aduce un câștig de peste 18.500 de lei.

Ne-am oprit asupra a 9 meciuri, dar profitul va fi unul substanțial, chiar dacă miza aleasă este de doar 40 de lei. Asta și pentru că vom beneficia și de Super Bonusul de 20% oferit de Superbet, în valoare de peste 3.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Pentru a pune mâna pe un asemenea câștig, ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cele mai bune exemple sunt un parior super inspirat din Ploiești care a câștigat peste 53.000 de lei cu un bilet pe care a mizat doar 2 lei, dar și un jucător care a luat peste 10.000 de euro cu un bilet pe care alesese partide întinse de-a lungul unei săptămâni.

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Barcelona aduce o cotă de 1,95 pe biletul cu un câștig potențial de peste 18.500 de lei

Eliminată surprinzător din Liga Campionilor, Barcelona are șansa reabilitării în Europa League. Catalanii joacă în prima manșă a optimilor pe teren propriu cu Galatasaray, iar la cum arată cele două echipe în acest moment o victorie la scor a gazdelor nu ar fi exclusă. De aceea, vom miza pe varianta combinată „1&3-5 goluri”, ce are o super cotă de 1,95.

Tot pe o variantă combinată vom merge și la meciul dintre Rangers și Steaua Roșie Belgrad. Gazdele sunt favorite, mai ales că au trecut într-o manieră categorică de Borussia Dortmund în turul anterior, astfel că recomandarea noastră este să profitați de cota 2,20 oferită pentru „1X&0-2 goluri”.

ADVERTISEMENT

Urmează două întâlniri care se anunță extrem de spectaculoase, în care cu siguranță nu vor lipsi golurile. Este vorba despre Atalanta – Leverkusen, unde anticipăm un „GG3+” (cotă 2,00) și Braga – AS Monaco, la care vă recomandăm doar un simplu „GG” (cotă 1,85).

Și nu uitați nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Puteţi profita acum de ea și veți avea o şansă în plus să dați o super lovitură cu meciurile de joi din fotbalul european.

ADVERTISEMENT

PAOK-ul românilor Lucescu și Mitriță, cotă de 1,70 de la meciul cu Gent

Trecând la partidele din Conference League, atenția ne este atrasă în primul rând de meciul în care sunt implicați românii Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță. PAOK Salonic va întâlni pe teren propriu pe Gent, un adversar destul de dificil, dar poate ieși cu bine din această confruntare, așa că vom opta pentru un „1X&0-3 goluri”, la o cotă de 1,70.

Același pronostic de „1X&0-3 goluri” vi-l propunem și la partida PSV Eindhoven – FC Copenhaga, doar că de data aceasta cota oferită este ceva mai mică, de doar 1,57.

Și pentru că „desertul” este întotdeauna cel mai mai bun, am lăsat la urmă 3 meciuri care ne aduc pe biletul nostru cote de peste 2,00, fiindcă și pronosticul pe care vi le oferim este foarte spectaculos. Este vorba de un „GG3+” pe care îl luăm în calcul la toate cele 3 întâlniri, iar cotele oferite de Superbet sunt de 2,00 (Vitesse – AS Roma și Leicester – Rennes) și de 2,40 (Slavia Praga – LASK Linz).

Din cele 9 meciuri selectate am obținut o cotă de 406, iar cu miza de 40 de lei puteți obține un câștig de peste 18.500 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate joi în cupele europene la fotbal.

ADVERTISEMENT
Tags: