Sport
notix pixel id

Cadou de Moș Nicolae pentru jucătorii cuminți. Pregătiți-vă ghetuțele pentru un câștig de 14.000 de lei

În prag de Moș Nicolae, pariorii cuminți pot primi în ghetuțe un „cadou” de aproape 14.000 de lei cu ajutorul partidelor programate în week-end în cele mai puternice campionate ale Europei
03.12.2021 | 17:52
Cadou de Mos Nicolae pentru jucatorii cuminti Pregatitiva ghetutele pentru un castig de 14000 de lei
Moș Nicolae poate aduce în ghetuțe un câștig de 14.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ne pregătim de weekend, ne pregătim de fotbalul spectacol adus de meciurile din cele mai puternice campionate ale Europei. Și, totodată, de un câștig de aproape 14.000 de lei pe care-l putem obține cu biletul de pariuri pe care vi-l propunem la finalul acestei săptămâni.

Și pentru că tot vine Moș Nicolae, ne-am gândit să vă facem un cadou sub ghetuțe și să vă oferim un superbilet întins pe două zile, cu un posibil câștig de aproape 14.000 de lei, care v-ar putea face Sărbătorile mult mai frumoase. Din cele 9 partide selectate, am obținut o cotă de 606, iar profitul va fi substanțial chiar și la o miză de 20 lei, mai ales că veți putea beneficia și de bonusul generos de 20% oferit de Superbet.

ADVERTISEMENT

Ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cel mai bun exemplu este un jucător din Negrești Oaș, care a dat o adevărată lovitură săptămâna trecută. Cu o miză de 200 de lei, împărțită pe două bilete identice, acesta a obținut un câștig de 70.000 de lei. Impresionant, nu?

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Câștig de aproape 14.000 de lei cu ajutorul unei cote de 1,95 de la Dortmund – Bayern

Pentru sâmbătă, alegerile noastre s-au oprit asupra asupra Premier League, La Liga, Serie A și Bundesliga, cele mai puternice campionate din lume la ora actuală. Am selectat partidele în care evolează granzii campionatului și, tocmai de aceea, ne-am oprit asupra unor pronosticuri aproape identice, în majoritatea anticipând goluri.

În Anglia, Manchester City se deplasează pe terenul lui Watford, o echipă care produce meciuri spectaculoase împotriva granzilor. Vedem aici goluri în ambele porți și mergem pe un „GG3+” la o cotă de 2,50, pronostic pe care îl vom „bifa” și la întâlnirile Real Sociedad – Real Madrid din La Liga (cotă 2,25) sau AS Roma – Inter (cotă 2,00) și Napoli – Atalanta (cotă 1,90) din Serie A.

ADVERTISEMENT

În Bundesliga, în schimb, avem parte de derby-ul Borussia Dortmund – Bayern Munchen, astfel că e cazul să mărim și noi puțin miza pentru că, nu-i așa, se întâlnesc cele mai ofensive echipe din campionat, care au „produs” goluri multe de fiecare dată în meciurile directe. De aceea, vom merge aici pe un îndrăzneț „GG4+”, la o cotă de 1,95.

Și nu uita nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Poţi profita acum de ea și vei avea o şansă în plus să dai o super lovitură cu meciurile de sâmbătă și duminică din cele mai puternice campionate ale Europei.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,85 pentru victoria lui Manchester United în fața lui Crystal Palace

Pentru duminică, ne oprim mai întâi asupra partidei Manchester United – Crystale Palace, unde anticipăm o victorie a gazdelor cu cel puțin două goluri marcate, la o cotă de 1,85, și continuăm cu Borussia Monchengladbach – Freiburg, unde mergem pe „G2+”, la o cotă de 1,80.

ADVERTISEMENT

Și ca să încheiem la fel cum am început, revenim la pronosticul „GG3+” pentru ultimele două partide selectate pe biletul ce ne-ar putea aduce 14.000 de lei „cadou” de Moș Nicolae: Bordeaux – Lyon are o cotă de 1,90, iar Anderlecht – Zulte Waregem 2,30.

Din cele 9 meciuri selectate am obținut o cotă de 606, iar cu miza de 20 de lei puteți obține un câștig de aproape 14.000 de lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate marți și miercuri din cele mai puternice campionate ale Europei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT