Sport

Cea mai bună investiție posibilă: vezi cum poți transforma acum 10 euro într-un câștig de peste 2.000 de euro

Peste 2.000 de euro este câștigul pe care l-ați putea obține cu biletul de pariuri pe care vi-l propunem astăzi. Conține meciuri de miercuri și joi din cele mai importante competiții europene
11.01.2022 | 13:00
Cea mai buna investitie posibila vezi cum poti transforma acum 10 euro intrun castig de peste 2000 de euro
La mijlocul acestei săptămâni, am putea câștiga peste 2.000 de euro cu acest bilet la pariuri. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă e mai sărac decât de obicei, mijlocul acestei săptămâni ne oferă totuși câteva partide de mare atracție din fotbalul european, prilej excelent pentru noi să încercăm marea lovitură cu un nou bilet de pariuri. Avem două derby-uri de mare tradiție în Supercupele Spaniei și Italiei, dar și alte confruntări șoc în semifinalele Cupei Ligii, numai bune pentru un bilet cu un câștig de peste 2.000 de euro.

Din cele 7 partide selectate, am obținut o cotă de 204, iar profitul va fi substanțial chiar și la o miză de 50 lei (aproximativ 10 euro), mai ales că veți beneficia și de bonusul generos de 10% oferit de Superbet, în valoare de peste 970 de lei.

ADVERTISEMENT

Ne trebuie doar puțină inspirație și un dram de noroc, ingrediente fără de care nu poți avea succes la pariuri. Iar cele mai bune exemple sunt un parior din Craiova care a câștigat peste 6.000 de euro cu un bilet pe care a selectat 7 evenimente, dar și un jucător foarte inspirat care a luat 30.000 de euro de Anul Nou cu un bilet pe care alesese numai 5 partide.

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă importantă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,30 de la Tottenham – Chelsea, returul semifinalei Cupei Ligii Angliei

O restanță din etapa a 18-a a Premier League deschide biletul de pariuri pe care vi-l propunem astăzi. Este vorba despre West Ham – Norwich, un duel între o echipă cu aspirații la Top 4, acolo unde a stat etape bune, și una care se chinuie din greu să scape de retrogradare. West Ham a bătut în acest sezon pe Liverpool și Chelsea, așa că în mod normal nu ar avea cum să se încurce de „lanterna roșie” Norwich. Vedem o victorie a gazdelor, dar și goluri multe, astfel că alegem combinația „1&3+”, la o cotă de 1,85.

Rămânem tot în Anglia, dar de data asta în semifinalele Cupei Ligii, unde avem returul dintre Tottenham și Chelsea. După 0-2 în tur, echipa lui Antonio Conte are șanse mici de a se califica în finală. Va fi nevoită să forțeze pe atac, oaspeții vor avea parte de spații mari, iar golurile trebuie să curgă. Anticipăm un spectaculos  „GG3+”, la o cotă de 2,30, ce nu trebuie ratată.

ADVERTISEMENT

Liverpool – Arsenal, celălalt meci din semifinalele Cupei Ligii Angliei, își va disputa joi doar manșa tur, amânată săptămâna trecută din cauza problemelor cu COVID-ul apărute la „cormorani”. Chiar dacă acum avem parte de o situație specială, cu multe absențe în tabăra gazdelor, ne așteptăm să fie confirmată tradiția partidelor directe cu goluri multe, astfel că și aici optăm tot pentru un „GG3+”, la o cotă de 2,05.

Și nu uitați nici de oferta spectaculoasă de la Superbet! Puteţi profita acum de ea și veți avea o şansă în plus să dați o super lovitură cu meciurile de miercuri și joi din cele mai puternice competiții ale Europei.

ADVERTISEMENT

Barcelona – Real Madrid, șocul din Supercupa Spaniei, vine cu o cotă de 2,30

Fără îndoială, Supercupa Spaniei, care se dispută în sistem turneu de 4 echipe în Arabia Saudită, ține capul de afiș la mijlocul acestei săptămâni cu semifinala Barcelona – Real Madrid. Catalanii sunt într-o profundă criză de formă și rezultate chiar și după venirea lui Xavi ca antrenor, astfel că marea rivală pleacă din postura de favorită în acest joc. O victorie a Realului pare foarte plauzibilă, dar vom plusa și cu cel puțin două goluri marcate în meci, pentru a obține o cotă și mai atractivă, de 2,30.

Cealalată semifinală le aduce față în față pe Atletico Madrid și Athletic Bilbao, iar pronosticul nostru este că se va marca în ambele porți în timpul regulamentar de joc, la o cotă de 2,10.

O altă partidă cu o încărcătură maximă este cea dintre Inter și Juventus, din Supercupa Italiei. Chiar dacă echipa campionă pare a avea prima șansă, orice rezultat este posibil între cele două mari rivale, astfel că ne vom opri asupra unui pronostic pe goluri și vom pune pe bilet un „GG” ce ne multiplică potențialul câștig cu o cotă de 1,80.

În fine, ultimul joc selectat pe biletul nostru vine tot din Italia, de data aceasta din optimile de finală ale Cupei. Este vorba despre AC Milan – Genoa, de unde vă propunem o frumoasă cotă de 2,70 pentru „GG&G2+”.

Din cele 7 meciuri selectate am obținut o cotă de 204, iar cu miza de 50 de lei puteți obține un câștig de peste 10.700 de le, adică ceva mai mult de 2.000 de euro. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu partidele programate miercuri și joi în cele mai puternice competiții ale Europei.

ADVERTISEMENT
Tags: