Sport

Ultimul tun în preliminariile CM Qatar 2022. Șapte pași simpli pentru un super câștig de peste 5.000 de lei

Ultimele șapte meciuri programate marți seara în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022, zona europeană, v-ar putea face mai bogați cu peste 5.000 de lei
15.11.2021 | 21:10
Ultimul tun in preliminariile CM Qatar 2022 Sapte pasi simpli pentru un super castig de peste 5000 de lei
Biletul cu meciuri din preliminariile CM Qatar 2022 v-ar putea aduce un câștig de peste 5.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marți, Europa pune punct preliminariilor Campionatului Mondial din Qatar, iar cu această ocazie vă propunem și noi un ultim bilet din această fază a competiției, cu care ați putea da o adevărată lovitură la pariuri. Am ales câte o cotă atractivă din fiecare partidă programată în această zi și cu o miză de 30 de lei ați putea obține un profit de peste 5.000 de lei.

Trebuie doar să avem puțină inspirație și un dram de șansă, așa cum au avut alți „norocoși” jucători ce au dat lovitura la pariuri și ale căror bilete câștigătoare vi le-am prezentat zilele trecute: un bucureștean a luat peste 10.000 de lei cu o miză de doar 50 de lei, un timișorean 20.000 de lei cu o investiție de 20 de lei, iar un focșănean a transformat 27 de lei într-un profit de peste 11.000 de euro.

ADVERTISEMENT

În plus, în ajutor vă vine și super oferta de la Superbet. Profitați acum de ea și puteți să vă umpleți buzunarele cu o sumă consistentă, care să vă scutească de griji pentru o bună perioadă.

Câștig de peste 5.000 de lei cu ultimele meciuri din preliminariile CM Qatar 2022. Produce Finlanda supriza cu Franța?

Primele meciuri alese pentru biletul de pariuri din preliminariile CM Qatar 2022, ce vă poate aduce un câștig de peste 5.000 de lei, sunt cele din Grupa D, unde Franța este deja sigură de ocuparea primului loc, înaintea ultimei etape. Pentru poziția secundă, ce duce la baraj, se luptă Finlanda și Ucraina, nordicii având un avantaj de două puncte.

ADVERTISEMENT

Pentru a termina pe 2, Ucraina trebuie să bată obligatoriu în Bosnia (cotă 1,82) și apoi să spere că naționala „cocoșului galic” va obține cel puțin un egal în Finlanda. Dar e greu de crezut că oamenii lui Deshamps, deja cu sacii în căruță, se vor agita prea tare, așa că la acest joc vom merge pe mâna gazdelor, nu neapărat pe o victorie, și vom alege o variantă combo „1X&0-4 goluri”, ce are o cotă excelentă, de 2,40.

Iar dacă vrei să ai succes la pariuri, ține cont și super bonusurile pe care le oferă casa de pariuri Superbet. Oferta Superbet este una de-a dreptul spectaculoasă şi poţi profita acum de ea pentru a avea şansa unui succes total la pariuri, cu meciurile din preliminariile CM Qatar 2022.

ADVERTISEMENT

Cehia are nevoie de ajutorul Belgiei pentru a mai prinde barajul

În grupa E, Belgia și-a acontat deja biletele pentru Qatar și merge în Țara Galilor fără nicio motivație. În schimb, gazdele au nevoie de doar un punct pentru a prinde locul de baraj și ar fi culmea să rateze această oportunitate, astfel că vom miza pe o șansă dublă 1X și 0-4 goluri în meci, ce are o cotă de 1,85.

În schimb, Cehia are nevoie de o minune pentru a mai prinde poziția secundă în grupă. Chiar dacă joacă „acasă” cu Estonia, cehii speră și în ajutorul „dracilor roșii”, dar mai întâi trebuie să câștige la scor, pentru a putea termina la golaveraj în fața galezilor. De aceea, vom miza la acest meci pe varianta „G3+”. mai ales că și cota este una tentantă, de 1,62.

ADVERTISEMENT

În fine, în Grupa G situația este una foarte complicată, cu trei echipe având șanse la primele două locuri. Olanda este prima în clasament, cu un avans de două puncte față de Turcia și Norvegia, iar meciul decisiv îl joacă pe teren propriu contra nordicilor. Va fi un joc pe viață și pe moarte, mai ales că oaspeții nu au decât varianta victoriei, astfel că ne așteptăm la goluri în ambele porți și vom opta pentru pronosticul „GG&3-5 goluri”, cotat cu 2,70.

Turcia poate profita de rezultatul dintre Olanda și Norvegia și își poate asigura măcar locul de baraj cu o victorie în Muntenegru, care are o cotă de 1,68. În ultimul meci al grupei, se întâlnesc codașele Gibraltar și Letonia, unde anticipăm goluri, așa că vom merge pe varianta „GG3+”, la o cotă de 2,75.

bilet 15noi2021
Biletul care v-ar putea aduce peste 5.000 de lei

Din cele 7 meciuri selectate am obținut o cotă de 163, iar cu miza de 30 de lei puteți obține un câștig de peste 5.000 de lei. Mai precis de 5.131,90 lei. Puteți să puneți biletul așa cum l-am conceput noi, dar aveți și posibilitatea să alegeți ce meciuri doriți, lucru valabil și în cazul mizei.

În plus, în ajutor vă vine și oferta spectaculoasă de la Superbet, iar dacă veți profita acum de ea aveți șansa să dați marea lovitură la pariuri cu ultimele șapte partidele programate marți în preliminariile CM Qatar 2022, zona europeană.

ADVERTISEMENT