Ponturi pariuri

Bilet VIP 03 august 2018. Două pariuri pe care trebuie să îți pui banii

03.08.2018 | 12:41
Bilet VIP 03 august 2018 Doua pariuri pe care trebuie sa iti pui banii
ADVERTISEMENT

Bilet VIP 03 august 2018. Am ales pentru biletul VIP de vineri două meciuri din liga a doua din România, unde am găsit două cote excelente.

Vezi aici bilet VIP 03.08.2018.

Bilet VIP 03 august 2018. Prima partidă de pe Biletul VIP de vineri, 3 august, vine din Liga I, acolo unde ne oprim la partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani. Sunt stări de spirit diferite în cele două tabere, iar Devis Mangia ar putea plăti cu postul în cazul în care nu va câștiga confruntarea cu echipa lui Costel Enache. ”Leii” din Bănie au început slab sezonul, pierzând Supercupa României cu CFR, 0-1, remizând cu Poli Iași, 0-0, și pierzând cu Sepsi, scor 0-1. Craiova n-a marcat niciun gol și e obligată acum să deschidă balul în ofensivă. Botoșani e și ea o echipă orientată spre ofensivă și în mod sigur vom vedea minimum două reușite.

ADVERTISEMENT

Bilet VIP 03 august 2018

Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Bilet VIP 03 august 2018. Pentru cea de-a doua partidă de pe bilet rămânem tot în România, dar aruncăm o privire în eșalonul secund. Începe Liga a 2-a, iar U Cluj are meci ușor, în deschidere, cu Metaloglobus. Până să vină zilele de Untold, festivalul va fi deschis de ”Șepcile Roșii” pe teren. Gazdele au echipa mult mai bună și doar o surpriză ar putea face să vedem altceva în afară de ”1” solist la acest meci. Cota pentru un succes al lui U Cluj este de 1.40 și nu trebuie ratată de pe biletele de azi.

ADVERTISEMENT
Tags: