Pariuri sportive

Bilet VIP 04 august 2018. Îţi dublezi banii cu două meciuri

04.08.2018 | 16:20
Bilet VIP 04 august 2018. Îţi dublezi banii cu două meciuri
Bilet VIP 04 august 2018

Bilet VIP 04 august 2018. Pariorii încep uşor, uşor, să se obişnuiască cu o ofertă mai bogată de pariuri, aşa că am ales două partide interesante.

Vezi aici bilet VIP 04.08.2018.

Bilet VIP 04 august 2018. Prima partidă de pe Biletul VIP de sâmbătă, 4 august, vine din Liga I. CFR Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor și se întoarce rănită în campionatul intern. Campioana României a avut un început slab de an, asta chiar dacă a câștigat Supercupa României, și a trecut ceva printr-o schimbare de antrenor. Meciul cu Chiajna este unul extrem de important pentru gruparea clujeană, care este obligată să câștige pentru a obține un moment de liniște în acest start agitat de sezon. CFR a reușit să câștige fără emoții ultimele trei întâlniri directe de acasă cu Chiajna, iar istoria are șanse mari să se repete și azi.

Bilet VIP 04 august 2018

Pe BetMag găsești cele mai bune cote din fotbal și tenis, însoțite de analize detaliate ale experților.

Bilet VIP 04 august 2018. Pentru cea de-a doua partidă de pe bilet mergem în prima ligă din Austria și ne oprim la confruntarea dintre Innsbruck și Sturm Graz. Oaspeții au început bine sezonul, 3-2 cu Harberg, în timp ce gazdele vor să-și ia revanșa în fața fanilor după înfrângerea cu Austria Viena, scor 1-2. Istoria confruntărilor directe a adus, mai mereu, goluri multe între Innsbruck și Sturm Graz, așa că pe același deznodământ vom miza și azi. Ne așteptăm la o partidă deschisă, în care vom vedea cel puțin două reușite. Cota oferită de Unibet pentru un astfel de pariu este excelentă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria PARIURI SPORTIVE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri