Fotbal intern

Interes maxim la Timişoara. Incredibil! FCSB, fără galerie

UPDATE, ora 21:14 / Fanii din Peluza Roş-Albastră, noua galerie de la FCSB n-au cerut niciun bilet pentru deplasarea de la Timişoara pentru că au preferat să se concentreze pe meciul cu Plzen,...
21.07.2017 | 00:30
Interes maxim la Timisoara Incredibil FCSB fara galerie

UPDATE, ora 21:14 / Fanii din Peluza Roş-Albastră, noua galerie de la FCSB n-au cerut niciun bilet pentru deplasarea de la Timişoara pentru că au preferat să se concentreze pe meciul cu Plzen, care va avea loc marţea viitoare:

“Nu ştim deocamdată câţi vom merge la Timişoara. Suntem prinşi chiar înaintea acestui meci cu Plzen, care e foarte important pentru noi şi pentru echipa noastră. E principalul obiectiv al acestei veri pentru galeria noastră. Ne-am canalizat atenţia asupra acestui joc şi am cam lăsat deoparte deplasarea de la Timişoara.

Asta nu înseamnă că nu vom merge câţiva dintre noi acolo, dar n-am putut comunica exact un număr de bilete şi de aceea n-am vrut să punem conducerea într-o situaţie delicată. Aşa cum am promis, nu vom neglija meciurile din campionat.

Echipa are nevoie de susţinere necondiţionată, chiar nu se pune problema unui conflict cu conducerea. Din contră, noi apreciem că a pus din timp la vânzare biletele pentru meciul cu Plzen, aşa cu siguranţă va veni multă lume la stadion. Promitem să mergem în Cehia să-i suţinem şi acolo”, a declarat unul dintre liderii galeriei pentru Gsp.ro.


FCSB se pregăteşte de meciul cu Viktoria Plzen din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, dar până la duelul cu vicecampioana Cehiei, jucătorii lui Nicolae Dică vor juca împotriva celor de la ACS Poli Timişoara. Bănăţenii aşteaptă 20.000 de spectatori la meciul care se juca vineri, 21 iulie, de la ora 21:00.

Radu Birlică, directorul de marketing al clubului ACS Poli Timişoara, a vorbit de interesul bănăţenilor pentru meciul cu FC Steaua Bucureşti. Acesta a precizat că până în prezent s-au vândut 9.000 de bilete, dar că se aşteaptă ca numărul de tichete să crească până la ora de disputare a partidei de pe stadionul “Dan Păltinişanu”. Bănăţenii au anunţat că steliştii nu au cerut bilete la partida de vineri.

“S-au vândut 9.000 de bilete până acum, dar ne aşteptăm să avem 20.000 de suporteri în tribune. Steaua nu a cerut niciun bilet pentru meciul de vineri. Au primit doar cele 10 invitaţii pe care le acordăm gazdelor la fiecare partidă. Dinamo, de exemplu, de fiecare dată când au venit au cerut bilete, la fel şi alte 4-5 echipe din Liga 1”, a declarat Radu Birlică pentru o televiziune de sport.

Oficialii clubului ACS Poli Timişoara comercializează încă de sâmbătă bilete pentru meciul cu FCSB. Cel mai ieftin bilet costă 15 lei, la peluzele nord şi sud. La tribuna II şi tribuna I, costă între 20 şi 25 de lei, în timp ce la tribuna 0, un tichet la meci are preţul de 40 de lei. Cele mai scumpe bilete sunt cele de la lojă, suporterii bănăţeni fiind nevoiţi să scoată din buzunar 250 de lei.