Life

Bilete de avion foarte ieftine în septembrie. Ce destinații de vacanță au cele mai mari reduceri

Vom cumpăra bilete de avion mult mai ieftine din luna septembrie. Lista destinațiilor de vacanță cu cele mai mari reduceri.
25.08.2023 | 18:58
Bilete de avion foarte ieftine in septembrie Ce destinatii de vacanta au cele mai mari reduceri
Cât vom plăti pe biletele de avion în septembrie. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru iubitorii de călătorii. Biletele de avion se vor putea cumpăra la prețuri mult mai mici, începând de luna viitoare. Costurile vor fi mai scăzute cu 20% în septembrie, spre deosebire de august. Ce destinații de vacanță au reduceri foarte avantajoase.

Cât vom plăti pentru un bilet de avion în septembrie? Costurile sunt mult mai mici față de august

Sezonul estival se apropie de final, iar odată cu încheierea lui au loc și ieftiniri. Biletele de avion, de exemplu, vor scădea la preț din septembrie, cu 20%. Cei care sunt interesați de o nouă vacanță sau de un city-break trebuie să profite de această perioadă.

ADVERTISEMENT

Danemarca, Belgia, Portugalia sau Grecia sunt unele dintre destinațiile de vacanță unde s-a pregătit reduceri pentru anotimpul de toamnă. Potrivit unei agenții de turism, în septembrie se va putea achita pentru un bilet de avion 230 de euro, de la 289 euro, în august.

De asemenea, cele mai mari diferențe de preț ale biletelor de avion se înregistrează pentru: Bruxelles, cu 37% mai mici decât în august, pentru Dublin cu 28% mai mici, pentru Amsterdam cu 19% mai mici sau pentru Veneția, cu 16% mai mici. Aici, un city-break va putea ajunge de luna viitoare la 165 euro.

ADVERTISEMENT

”După o creştere a tarifelor la biletele de avion, creştere generată de perioada concediilor, agenţia de turism online Vola.ro anunţă că a înregistrat o scădere medie a preţurilor de 20% în luna septembrie faţă de luna august.

Altfel spus, călătorii care îşi doresc un nou city-break în Europa sau familiile care vor o ultimă escapadă înainte de a începe şcoala copiilor pot profita din plin de această perioadă pentru a face rezervări”  este menționat într-un comunicat al agenției Vola.ro

ADVERTISEMENT

Danemarca, destinația cu cele mai ieftine bilete de avion în septembrie

Totuși, în Danemarca au loc cele mai mari scăderi tarifare în septembrie. Zborurile vor fi cu 40% mai mici decât cele din august. După Danemarca urmează Belgia, cu 37% costuri mai scăzute, apoi Portugalia și Grecia cu 29% și Olanda cu 23%.

”Şi cum vremea se anunţă a fi una caldă şi în septembrie, inclusiv în destinaţiile de plajă preferate de români, e un moment numai bun pentru a face noi planuri de concediu!”, mai transmite agenția Vola.ro.

ADVERTISEMENT

Aplicație pentru verificarea existenței unității de cazare

Pentru a se evita situațiile în care turiștii pot plăti pentru o unitate de cazare inexistentă, cei de la InfoCons au creat o aplicație gratuită prin care românii pot verifica dacă un hotel sau o pensiune sunt reale și nu fictive. Aplicația este utilă și la nivel național.

”Pleci în țară sau în străinătate ?! InfoCons vine în sprijinul tău și îți pune la dispoziție prin intermediul Aplicației GRATUITE InfoCons lista unităților de cazare autorizate din România, agențiile de turism autorizate din România, cât și unitățile de alimentație publică autorizate din România!

Această opțiune este disponibilă doar pentru România și Aplicația InfoCons trebuie setată din secțiunea Alege limba în limba RO (…) Prin accesarea secțiunii Verifică firmă turism , disponibiliă în cadrul Aplicației GRATUITE InfoCons, consumatorul poate căuta după denumirea operatorului economic informații cu privire la acesta”, a transmis InfoCons.

ADVERTISEMENT