Life

Bilete de avion pentru destinații de vacanță de vis! Unde poți merge cu bani puțini până la sfârșitul lunii octombrie

Bilete de avion pentru destinații de vacanță de vis, dar cu bani poți. Unde poți merge fără să cheltuiești prea mulți bani în această lună.
09.10.2023 | 15:19
Bilete de avion pentru destinatii de vacanta de vis Unde poti merge cu bani putini pana la sfarsitul lunii octombrie
Bilete de avion ieftine pentru destinații de vacanță de vis. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Bilete de avion pentru destinații de vacanță de vis! Costă foarte puțin în luna octombrie și ar trebui să profiți de ele dacă îți doreai o vacanță.

Bilete de avion ieftine pentru destinații de vacanță de vis

Poți să ai o vacanță reușită chiar și în luna octombrie. Vestea bună este că vacanțele făcute în această perioadă a anului sunt mai ieftine și poți economisi cu adevărat mulți bani.

ADVERTISEMENT

Sunt multe destinații de vacanță de vis unde poți să mergi cu bani puțini. Biletele de avion costă mai puțin de 100 de euro și tu trebuie să îți mai faci griji și doar pentru cazare.

Conform specialiștilor, în luna octombrie biletele de avion sunt mai ieftine cu aproape 30 de procente față de luna precedentă.

ADVERTISEMENT

Românii sunt interesați să meargă într-un city break în toamna acestui an. Printre cele mai celebre destinații printre cei care pun la cale călătorii sunt Veneția, Roma, Milano, Bruxelles, Paris.

„Toamna este cel mai bun moment pentru a pune la cale un city-break în afara ţării şi mulţi români profită de ofertele de sezon pentru a rezerva scurte vacanţe în Europa.

ADVERTISEMENT

City-break-urile sunt avantajoase din mai multe puncte de vedere. Sunt o modalitate foarte bună de a explora o destinaţie nouă, pot fi planificate şi cu un buget redus”, susţin reprezentanţii agenţiei, potrivit Agerpres.

Unde poți să mergi cu bani puțini. Biletul e mai puțin de 100 de euro

Prețul mediu pentru un bilet de avion într-un oraș din Europa este de 120 de euro. Este o scădere considerabilă dacă luăm în calcul faptul că în septembrie prețul mediu pentru același bilet era 166 de euro.

ADVERTISEMENT

Specialiștii au întocmit și o listă a celor mai ieftine destinații de vacanță din Europa. Prețul pentru un bilet de avion către această destinație este mai mic de 100 de euro.

Cel mai puțin vei plăti pentru o vacanță în Perugia, în Italia, adică 46 de euro. cel mai scump bilet este la Bologna și costă 97 de euro.

Iată unde mai poți merge cu bani puțini: Malmo (58 euro), Carcassonne (61 euro), Veneţia (67 euro), Bordeaux (72 euro). Mai poți vizita și Palermo (72 euro), Milano (72 euro), Verona (81 euro), Bruxelles (84 euro), Paris (94 euro).

ADVERTISEMENT
Tags: