Sport

Veste excelentă pentru suporterii Universității Craiova. Biletele de la meciul cu FC Voluntari nu mai au prețuri prohibitive

FC Voluntari a diminuat prețul biletelor destinate suporterilor Universității Craiova, față de meciul anterior disputat pe stadionul „Anghel Iordănescu”, încheiat la egalitate, scor 1-1
14.03.2022 | 20:37
Veste excelenta pentru suporterii Universitatii Craiova Biletele de la meciul cu FC Voluntari nu mai au preturi prohibitive
FC Voluntari a renunțat la prețul exagerat al biletelor din meciul anterior cu Universitatea Craiova sursă foto: Inquam Photos
ADVERTISEMENT

FC Voluntari a abandonat stategia prin care limita accesul suporterilor formațiilor oaspete pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Clubul ilfovean a renunțat la prețul exorbitant al biletelor pentru partidele de pe teren propriu, cu echipe care se bucură de un număr mare de susținători.

FC Voluntari renunță la prețul exorbitant al biletelor pentru meciul cu Universitatea Craiova

Conducătorii echipei din Ilfov au aplicat această tehnică în sezonul regulat al Casei Pariurilor Liga 1 cu echipe precum FCSB, Rapid București și Universitatea Craiova. Pentru a împiedica prezența suporterilor echipelor oaspete pe stadion, oficialii ilfoveni au fixat prețul unui bilet și la 100 de lei.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari a pus la vânzare biletele pentru al doilea meci din play-off, cu Universitatea Craiova. De data aceasta, conducătorii clubului gazdă nu au apelat la tehnica folosită în ultima partidă de pe teren propriu cu formația din Bănie și au impus un tarif normal pentru intrarea în stadion a suporterilor.

Conducerea clubului a redus semnificativ prețul tichetelor de acces, față de meciul anterior cu Universitatea Craiova. Fanii „alb-albaștrilor” care vor să își susțină echipa din tribunele arenei „Anghel Iordănescu” vor trebui să plătească doar 30 de lei, cu 70 de lei mai puțin decât în partida anterioară.

ADVERTISEMENT

Deși Universitatea Craiova nu s-a bucurat de un public numeros pe teren propriu la prima partidă fără restricții pe stadioanele din România, fanii oltenilor nu vor lipsi de la meciul cu FC Voluntari. În numeroasele deplasări ale echipei, galeria oltenilor a adus de fiecare dată un număr semnificativ de suporteri în deplasarile echipei.

Universitatea Craiova are șapte victorii consecutive în Casa Pariurilor Liga 1, iar fanii „juveților” se așteaptă să nu se oprească la partida cu FC Voluntari. Înaintea meciului direct dintre cele două formații, trupa lui Liviu Ciobotariu este la șase lungimi în spatele oltenilor, care au 30 de puncte.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf a fost revoltat de prețul biletelor din ultima partidă cu FC Voluntari: „Fotbalul este pentru fani, nu pentru un stadion gol”

Laurențiu Reghecampf s-a arătat revoltat de decizia luată de conducerea clubului din Voluntari în privința prețurilor mari la bilete, din luna decembrie a anului trecut. Tehnicianul oltenilor a declarat că această situație este de neexplicat și nu crede că astfel de episoade sunt benefice ambelor părți.

“Nu știam că mai avem parte de asemenea episoade, îmi pare rău că aud. Suntem în 2022 în curând… să avem parte de asemenea episoade. N-am știut până acum. Nu cred că este normal. Fotbalul este pentru fani. Este dreptul celor de la Voluntari să pună prețul cât doresc, dar vorbim de niște oameni care vin să vadă fotbal, care muncesc zi de zi pentru un salariu care nu este foarte mare”, a spus tehnicianul „juveților”.

ADVERTISEMENT

„Pentru oameni, un meci de fotbal este o relaxare, un moment în care pot ieși din acest mediu, unde sunt foarte multe probleme. Deci este păcat. Ar trebui să existe o regulă pentru toată lumea. Fotbalul este pentru fani, nu pentru un stadion gol. Nu cred că este cazul să facem glume, nu credeam că se mai întâmplă așa ceva”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

  • 13 victorii are Universitatea Craiova în fața trupei lui Liviu Ciobotariu
  • 4 meciuri s-au terminat la egalitate între cele două formații
  • 2 victorii are FC Voluntari cu Universitatea Craiova în campionat

  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – Universitatea Craiova: 3,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT