Fotbal intern

Bilete gratuite pentru fanii lui Hermannstadt la finala Cupei României. Anunţul făcut de oficialii din Sibiu

15.05.2018 | 12:44
Bilete gratuite pentru fanii lui Hermannstadt la finala Cupei Romaniei Anuntul facut de oficialii din Sibiu

Bilete gratuite pentru fanii lui Hermannstadt la finala Cupei României. Echipa din Sibiu se va duela cu CS Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională” , iar oficialii din Liga 2 au anunţat, pe contul e Facebook, că vor achiziţiona 2.000 de bilete pentru suporterii care vor să meargă pe cel mai mare stadion din România.

Începând cu luni, 14 mai, FRF a anunţat că biletele pentru finala Cupei României s-au pus în vânzare online, iar preţurile pornesc de la 15 lei, la peluze. Cei care vor să stea la tribune vor trebui să scoată din buzunar 30 de lei, la vip albastru 150 lei şi vip rosu 200 lei. Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului sau corectării unor date inscripționate pe bilete, acestea pot fi preschimbate la casieria Arenei Naționale, duminică, 27 mai, între orele 12:00 – 21:00.

Anunţul făcut de oficialii lui Hermannstadt în legătură cu biletele gratuite pentru fani

FC Hermannstadt va achiziţiona 2.000 de bilete pentru suporterii echipei din Sibiu la finala Cupei României, iar acestea vor fi împărţite în mod gratuit. Tot pe Facebook, oficialii grupării de pe “Municipal” au dezvăuit modul cum pot fanii lui Hermannstadt să intre în posesia unor tichete la marea finală cu CS Universitatea Craiova. VEZI ANUNŢUL ÎN GALERIA DE MAI SUS!

În semifinalele Cupei României, AFC Hermannstadt a trecut de Gaz Metan Mediaş (1-0 în tur şi 3-2 în retur), iar CS Universitatea Craiova s-a impus în faţa celor de la FC Botoşani (5-1 în tur şi 1-2 la retur).