Sport

„Frate, îți iau bilet că se stă până la finalul meciului?”. Ce s-a întâmplat la casele de bilete ale stadionului „Ion Oblemenco”. Foto

FANATIK a fost prezent la casele de bilete a stadionului „Ion Oblemenco” și a surprins un dialog între suporterii care și-au achiziționat bilete pentru Uniersitatea Craiova - FCSB.
28.11.2021 | 14:31
Frate iti iau bilet ca se sta pana la finalul meciului Ce sa intamplat la casele de bilete ale stadionului Ion Oblemenco Foto
FANATIK a fost prezent la casele de la bilete de la stadionul „Ion Oblemenco”
ADVERTISEMENT

Autoritățile prin vocea lui Raed Arafat au anunțat că derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB se va disputa cu spectatori până la finalul meciului.

Ultrașii de la Peluza Nord Craiova au publicat un comunicat dur în care amenințau că vor întrerupe partida în cazul în care vor fi nevoiți să părăsească stadionul la pauza meciului.

ADVERTISEMENT

Vestea că meciul se va disputa cu spectatori a ajuns rapid la casele de bilete ale stadionului „Ion Oblemenco”

FANATIK a fost prezent la casele de bilete ale stadionului „Ion Oblemenco” după anunțul că meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB se va disputa în cele din urmă cu fani în tribune pe toată durata partidei în ciuda ordonanței care interzice prezența acestora la competițiile sportive desfășurate după ora 21:00.

„Tocmai primirăm și noi vestea că meciul se va disputa cu spectatori până la final și îi informăm pe toți cei care vin să își achiziționeze bilete”, a aflat FANATIK de la casele de bilete ale stadionului „Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT
Suporteri la casele de bilete ale stadionului „Ion Oblemenco”
Suporteri la casele de bilete ale stadionului „Ion Oblemenco”.

Vestea s-a răspândit rapid între suporterii olteni, iar reprezentantul clubului de la casa de bilete de la „Sala Polivalentă” speră că meciul să se desfășoare cu casa închisă: „Sper ca până la ora meciului să dăm toate biletele. Era altceva dacă ne-ar fi anunțat mai din timp”.

Suporterii s-au bucurat de decizia luată de autorități și vor fi prezenți în număr mare la meciul cu FCSB

În doar câteva minute în care FANATIK a fost prezent la casele de bilete s-au vândut în jur de 15 tichete, iar suporterii au primit cu mare entuziasm vestea că vor putea urmări echipa favorită până la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

„Bă, frate, se stă până la final! Îți iau bilet?! A dat derogare Arafat. E și normal, se făceau de c*cat!”, striga cu entuziasm un suporter venit de la București către prietenul său care era la volan.

Casa de bilete de la „Sala Polivalentă” din Craiova
Casa de bilete de la „Sala Polivalentă” din Craiova.

Suporterii de pe la Peluza Nord au fost extrem de nemulțumiți de decizia autorităților care inițial le permiteau să asiste la partidă doar pentru 45 de minute. Meciul a fost chiar devansat cu 15 minute din această cauză.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord Craiova amenința că va întrerupe meciul dacă vor fi scoși din stadion la pauză

Peluza Nord Craiova anunța printr-un comunicat dur nemulțumirea cu privire la măsura absurdă luată de autorități care din punctul lor de vedere era menită să ajute FCSB-ul: „Prin noile măsuri nechibzuite luate de reprezentații statului român, am ajuns în situația în care o societate comercială, cea care deține drepturile TV, să stabilească ce suporteri pot să își susțină echipa de pe stadion și ce suporteri sunt obligați să le devină lor telespectatori.

Am ajuns în situația în care o societate comercială care are ca unic scop profitul să fie mai presus de lege și să închidă stadioane doar printr-o simplă programare a unui meci, crescându-și astfel audiența.

De aici se deschide si o adevărată cutie a pandorei, echipele protejate de forurile fotbalistice și televiziuni, cum este și cazul de față al FC FCSBului, pot să ceară efectiv ca în deplasările grele să fie programate la ore la care nu este permis accesul spectatorilor.

„Vă asigurăm ca dacă meciul nu se va putea vedea pe stadion, o sa facem tot ce tine de noi sa nu se vada nici la televizor. 𝗦̦𝗧𝗜𝗜𝗡𝗧̦𝗔 𝗡𝗨 𝗘 𝗦𝗘𝗥𝗜𝗔𝗟 𝗧𝗩!”. – Peluza Nord Craiova

Ba mai mult, ultrașii îi îndeamnă pe toți suporterii din România să protesteze împotriva posturilor care transmit meciurile din Casa Pariurilor Liga 1: „P.S. Cu această ocazie invităm restul peluzelor din țară la o acțiune coordonată împotriva televiziunilor, pentru că individual o facem de ani de zile fără niciun fel de succes”.

Unul dintre liderii Peluza Nord Craiova a comentat decizia autorităților pentru FANATIK

FANATIK l-a contact pe unul dintre liderii Peluza Nord Craiova, Virgil Cancea, care susțin echipa lui Mihai Rotaru și care a salutat decizia autorităților:

„O decizie normală pe care cumva o așteptam. Îi invităm pe toți suporterii Universității Craiova să cumpere toate biletele puse în vânzare. Pentru noi fiecare meci e special, nu doar când jucăm cu FCSB. Le transmit jucătorilor să aibă încredere și sperăm că vom câștiga acest meci. Nu știu dacă suporterii FCSB-ului vor veni la meci”, a declarat pentru FANATIK unul dintre liderii Peluzei Nord, Virgil Cancea

Raed Arafat a făcut anunțul mult așteptat. Suporterii trebuie să prezintă biletul dacă sunt opriți de poliție pe stradă după meci

Raed Arafat a anunțat că derogoarea este valabilă pentru toate evenimentele, astfel că suporterii vor putea asista la toate meciurile din Liga 1 printr-o derogare.

„Meciurile de fotbal care încep la ora 20.00 și se termină după ora 21.00, persoanele care se întorc de la meci pot arăta polițiștilor biletele lor de la meci și de aceea au întârziat după ora 21.00.

Se va transmite o circulară către de către MAI către polițiști, pentru a se știi despre acest lucru. Nu este nevoie de schimbarea cadrului legislativ pentru asta”, a precizat Raed Arafat.

ADVERTISEMENT
Tags: