Fotbal intern

S-au vândut toate biletele la CFR-FCSB! Câţi bani încasează ardelenii

Update. CFR Cluj a vândut absolut toate biletele pentru meciul cu FCSB, din etapa a 11-a a Ligii 1 Betano, care va avea loc azi, de la ora 21:00. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a...
21.09.2017 | 14:50
Sau vandut toate biletele la CFRFCSB Cati bani incaseaza ardelenii

Update. CFR Cluj a vândut absolut toate biletele pentru meciul cu FCSB, din etapa a 11-a a Ligii 1 Betano, care va avea loc azi, de la ora 21:00. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a formaţiei din Gruia. “E oficial! Toate biletele puse în vânzare pentru meciul CFR Cluj – FCSB s-au epuizat! Clubul CFR 1907 Cluj vă roagă să veniţi din timp la stadion pentru a evita aglomeraţia de la porţile de acces. Porţile se vor deschide începând cu ora 19:00. De asemenea, recomandăm fanilor să îşi achiziţioneze pelerine de ploaie deoarece accesul pe stadion cu UMBRELE este strict INTERZIS!“, apare pe pagina de Facebook a CFR-ului.

Update. CFR Cluj va primi vizita FCSB-ului, azi, ora 21:00, iar derby-ul din etapa a 11-a a Ligii 1 Betano se va juca cu tribunele pline. Iuliu Mureşan, preşedintele formaţiei din Gruia, a anunţat că toate biletele au fost puse în vânzare şi că trupa pregăită de Dan Petrescu a încasat mai bine de 100.000 de euro. “Interesul e enorm, stadionul va fi full. S-au vândut toate biletele, de la meciul de Champions League nu am mai văzut un asemenea interes. Vor fi peste 16.000 de oameni la meci. Reţeta financiară e de peste 100.000 de euro. Pentru noi e bine. La ora meciului nu va ploua. Am informaţii că azi o să fie vreo cinci ore de precipitaţii, dar terenul nu va fi afectat. Eu vreau să câştigăm, şi din penalty, nu e nicio problemă. Importantă e victoria”, a spus Iuliu Mureşan pentru Digisport. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

…………………………..

Derby-ul etapei a 11-a din Liga 1 Betano dintre CFR Cluj şi FCSB se va juca joi, 21 septembrie, de la ora 21:00, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro, iar oficialii formaţiei din Gruia sunt siguri că stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” va fi plin la ora meciului. Astfel, aceştia au făcut un anunţ de ultima oră care îi priveşte pe suporterii echipei din Gruia.

Oficialii echipei CFR Cluj au decis ca suporterii să nu mai poată achiziţiona bilete online, ci doar pot fi achiziţionate direct cu cadrul de pe site-ul www.bilete.ro, dar şi de la casele de bilete ale stadionulu. Mai mult, ardelenii susţin că au mai rămas foarte puţine tichete pentru partida cu FCSB.  

BILETE LA CFR CLUJ – FCSB. Anunţul făcut de ardeleni

“Datorită interesului imens aratat faţă de meciul CFR 1907 Cluj şi FCSB, dar şi a faptului că au mai rămas foarte puţine disponibile pentru această partidă (doar în Peluza 1), clubul nostru anunţă că, din acest moment, nu se mai pot rezerva bilete online pentru a fi ridicate de la Poşta Română, magazinele Inmedio sau Germanos, ci se pot achiziţiona doar direct cu cardul de pe site-ul www.bilete.ro.

De asemenea, suporterii CFR-ului pot să-şi achiziţioneze în continuare tichete de acces de la casele de bilete ale stadionului, după următorul program:

MIERCURI: 11-17 (în limita numărului de bilete rămase)
JOI: 11-21 (în limita numărului de bilete rămase)

Datorită faptului că meciul se va disputa cu casa închisă, avem rugămintea să veniţi din timp la stadion pentru a evita aglomeraţia de la porţile de acces. Porţile se vor deschide începând cu ora 19:00. De asemenea, clubul CFR 1907 Cluj recomandă fanilor să aibă cu ei pelerine de ploaie deoarece accesul pe stadion cu UMBRELE este strict INTERZIS!

 Vă mulţumim! Hai CFR!”, apare pe pagina de Facebook a celor de la CFR Cluj.

 

Tags: