Fotbal intern

Bilete la Craiova – FCSB, puse în vânzare online şi la case! Preţuri mici la meciul de pe Oblemenco

10.10.2018 | 13:54
Bilete la Craiova  FCSB puse in vanzare online si la case Preturi mici la meciul de pe Oblemenco

Universitatea Craiova se pregăteşte deja de meciul cu FCSB, programat în runda cu numărul 12 din Liga 1 Betano, pe 21 octombrie, atunci când se va relua campionatul după meciurile echipelor naţionale. Oltenii au anunţat punerea în vânzare a biletelor la Craiova – FCSB, iar preţurile sunt foarte accesibile.

Începând de astăzi, tichetele au fost date spre comecializare online, la case şi către restul partenerilor, iar preţurile variază între 15 lei în Peluză şi 100 de lei la V.I.P. Există mai multe modalităţi de a intra în posesia biletelor pentru cel mai tare meci al aceestei etape.

Preţurile biletelor pentru Craiova – FCSB:

Peluze (Nord & Sud): 15 LEI

Tribuna II: 30 LEI

Tribuna I: 40 LEI

Tribuna VIP: 100 LEI

Cum îţi iei tichete la Craiova – FCSB

Pe site-ul oficial al celor de la Universitatea Craiova sunt explicate toate modialităţile prin care fanii fotbalului îşi pot procura bilete pentru cel mai tare meci al etapei 12 din Liga 1 Betano:

“1) Scanezi BILETUL la poartă direct de pe smartphone. Primești un e-mail de confirmare a comenzii care conține atașat biletul în format .PDF., apoi trebuie salvat în memoria telefonului și deschis înainte de a ajunge la porțile de acces ale arenei. Codul de bare de pe telefonul mobil trebuie să fie VIZIBIL în totalitate pentru scanare.

2) De la casele de bilete situate la Sala Polivalentă din Craiova. Programul de funcționare este următorul: zilnic în intervalul orar 10:00 – 20:00 (inclusiv în weekend).

3) De la magazinul mobil situat în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova. Programul de funcționare este zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00 (inclusiv în weekend).

4) De la partenerii Eventim.ro: ORICE stație OMV și ORICE magazin Orange, Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova.

5) Online, prin platforma Eventim.ro, accesând următorul link: http://www.eventim.ro/ro/bilete/universitatea-craiova-sezon-2018-2019-stadionul-ion-oblemenco-1075209/performance.html Dacă veți da click pe opțiunea „Selectarea planului de sală”, vă veți putea alege tribuna, rândul și locul dorit, iar biletul va ajunge direct la dumneavoastră acasă prin firma de curierat. Puteți opta pentru plata cu cardul în deplină siguranță.

6) Online, prin platforma Eventim.ro, cu funcția Print-At-Home, accesând, de asemenea, link-ul.”

Bilete la Craiova - FCSB. Suporteri CS U Craiova în meciul de fotbal dintre FCSB şi CS U Craiova din etapa a III-a a Ligii 1 Betano, disputat pe stadionul Arena Naţionala din Bucureşti, duminică 30 iulie 2017
Bilete la Craiova – FCSB. Suporteri CS U Craiova în meciul de fotbal dintre FCSB şi CS U Craiova din etapa a III-a a Ligii 1 Betano

Tichete la Craiova – FCSB au preţuri foarte mici, fiind accesibile pentru toţi suporterii. Partida are loc duminică, 21 octombrie, de la 21:00, urmând să fie transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.