Fotbal intern

Bilete la Craiova – Leipzig, puse în vânzare! Cât costă să-i vezi pe olteni în Europa League

03.08.2018 | 07:56
Bilete la Craiova  Leipzig puse in vanzare Cat costa sai vezi pe olteni in Europa League

Bilete la Craiova – Leipzig, puse în vânzare. Echipa antrenată de Devis Mangia este aproape de debutul în noul sezon de Europa League. Oltenii au avut ghinion la tragerea la sorţi pentru turul III preliminar al competiţiei, când a ieşit din urnă cea mai bine evaluată echipă din UEL, Leipzig având o cotă de piaţă de 300.000.000 de euro.

Manşa tur se va disputa în Germania, pe 9 august, urmând să fie găzduită de Red Bull Arena din Leipzig, după care “Ion Oblemenco” va primi din nou suporteri pentru un meci din Europa.

Bilete la Craiova – Leipzig, puse în vânzare

Se vând bilete la meciul din retur, Craiova – Leipzig, începând de astăzi la casele noii arene din Craiova, iar oficialii celor de la Craiova au pus la dispoziţia suporterilor patru variante de a-şi achiziţiona tichete pentru marele meci:

  • “1) De la casele de bilete situate la Sala Polivalentă din Craiova, începând de vineri, 3 august 2018. Programul de funcționare este următorul: zilnic, în intervalul orar 10:00 – 20:00 (inclusiv în weekend).
  • 2) De la magazinul mobil situat în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova, începând de sâmbătă, 4 august, ora 10:00. Programul de funcționare este zilnic, în intervalul orar 10:00 – 19:00.
  • 3) De la partenerii Eventim.ro începând de luni, 6 august 2018, începând cu ora 10:00: ORICE stație OMV și ORICE magazin Orange, Vodafone, Carrefour sau Altex, de oriunde din țară, inclusiv din Craiova.
  • 4) Online, prin platforma Eventim.ro, începând de luni, 6 august 2018, începând cu ora 10:00. Luni dimineața vă vom furniza link-ul de acces și dacă veți da click pe opțiunea „Selectarea planului de sală”, vă veți putea alege tribuna, rândul și locul dorit, iar biletul va ajunge direct la dumneavoastră acasă prin firma de curierat. Puteți opta pentru plata cu cardul în deplină siguranță.
  • 5) Online, prin platforma Eventim.ro, cu funcția Print-At-Home, de luni, 6 august 2018, începând cu ora 10:00″, au scris cei de la Craiova pe site-ul clubului.

Preţurile tichetelor:

Peluze (Nord & Sud): 35 LEI

Tribuna II: 65 LEI

Tribuna I: 80 LEI

Craiova joacă azi

Bilete la Craiova – Leipzig. Echipa antrenată de Devis Mangia va evolua în meciului inaugural al rundei a 3-a din Liga 1 Betano, urmând să primească vizita celor de la FC Botoşani. Partida va avea loc la Craiova, pe noul stadion “Ion Oblemenco”, de la ora 21:00 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO. Patronul echipei, Mihai Rotaru, a dat un ultimatum înainte de acest duel: „Ce îmi doresc de la meciul cu Botoșani? De la jucători, să arate ambiție, dăruire și atitudine; De la suporteri, să umple stadionul și să încurajeze echipa din primul până în ultimul minut; De la mine și colegii mei, să luăm cele mai bune decizii în zilele care urmează. Cred că bătălia Științei de vineri nu este doar una pentru clasament. Ci reprezintă unul dintre acele momente cruciale din viața unei echipe în care trebuie să strângem cu toții rândurile: suporteri, jucători, conducere, a fost o parte a mesajului lui Rotaru.

Tichete pentru Craiova-Leipzig din preliminariile Europa League:

Bilete la Craiova - Leipzig. Afişul cu preţurile tichetelor
Bilete la Craiova – Leipzig. Cât costă să vezi echipa lui Devis Mangia la treabă

Universitatea Craiova – RB Leipzig din turul trei preliminar al UEFA Europa League se va disputa joi, 16 august 2018, începând cu ora 19:30, pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.