Fotbal intern

Bilete la FCSB – Craiova! Cât costă cel mai ieftin tichet pentru derby-ul de pe Arena Națională

20.03.2019 | 15:31
Bilete la FCSB  Craiova Cat costa cel mai ieftin tichet pentru derbyul de pe Arena Nationala

FCSB a anunțat că biletele pentru meciul cu Universitatea Craiova care va avea loc duminică, 31 martie, de la ora 20.30, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019, au fost puse în vânzare online.

Au fost puse în vânzare biletele pentru FCSB – Craiova. Anunțul făcut de vicecampioana României

“Bilete pentru FCSB – Craiova, disponibile online!
FCSB anunță că a pus în vânzare online biletele pentru partida cu Universitatea Craiova, contând pentru a treia etapă din play-off, care se va disputa duminică, 31 martie, începând cu 20:30, pe Arena Națională.

Tichetele pot fi achiziționate de pe www.bilete-fcsb.ro, la următoarele prețuri:
PELUZĂ – 10 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 50 LEI
VIP 2 – 75 LEI
VIP 1 – 100 LEI
Casele de bilete se vor deschide cu câteva zile înainte de meci, programul acestora urmând să fie comunicat ulterior”, este anunțul postat de FCSB pe pagina oficială de Facebook.

Fază de joc din meciul FCSB – Universitatea Craiova

Un singur punct le desparte pe FCSB și U Craiova

Înaintea meciului FCSB – Universitatea Craiova din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, gruparea roș-albastră se află pe locul 3, cu 28 de punte, la un singur punct în spatele oltenilor pregătiți de Devis Mangia. Oltenii au două victorii din două meciuri jucate în play-off, iar FCSB o victorie și o înfrângere.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă duminică, 31 martie, de la ora 20.30, pe Arena Națională. Partida o să fie transmisă de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.