Fotbal intern

Bilete la FCSB – Dinamo. Câte tichete s-au vândut

Bucuria suporterilor lui Dinamo

Biletele la FCSB – Dinamo au fost puse în vânzare de clubul organizator cu 12 zile înaintea derby-ului care va avea loc pe “Arena Naţională”, duminică, 29 iulie, de la ora 21.00, în etapa a 2-a din Liga 1 Betano, sezonul 2018-2019, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Update, ora 18.15: Şi Peluza Roş-Albastră a pregătit o coregrafie pentru meciul din această seară, anunţând detalii pe pagina de Facebook: “Veniți devreme la stadion! Ocupați-vă locul din peluză și nu-l părăsiți! Nu amestecați plăcuțele! Respectați indicațiile liderilor! Plecam răgușiți de la stadion! Împreuna vom face spectacol”.


Update, ora 17:00. Fanii PCH au postat informaţii înainte de startul partidei, cu privire la coregrafia care se va face pe Arena Naţională: “La ora 17:00 ne adunăm cu toţii în zona McDonald’s Mega Mall. Intraţi din timp în stadion. Cântaţi într-o singura voce. Păstrati-va zona de pe bilet. Fiţi atenţi la instrucţiunile coordonatorilor din Peluza pentru a reuşi coregrafia.

Nu aruncaţi cu obiecte în teren. Mai sunt 800 de bilete. Grăbiţi-vă! Casele de bilete de la Dinamo sunt deschise până la 19:00, iar cele de la Arenă până la ora începerii meciului, 21:00. Veniţi îmbrăcaţi doar în roşu, alb şi negru”, au scris cei din peluza Cătălin Hîldan.


Update, ora 16:00. Conform vânzătorilor de bilete de la case, au fost date până acum doar 4.000 de tichete din cele destinate lui FC Dinamo Bucureşti şi nu peste 7.000,  aşa cum anunţase “Peluza Cătălin Hîldan”. În totalitate, s-ar fi vândut 13.5000 de bilete până acum, conform aceloraşi surse. Se aşteaptă ca până la ora meciului să fie pe Arena Naţională aproximativ 15.000 de oameni.


Update. 29.07.2018, ora 15:00. Liderii peluzei PCH au anunţat că au mai rămas 800 de bilete din cele 8.500 care le-au fost puse la dispoziţie de către oficialii FCSB-ului.


Update. 29.07.2018, ora 11:00. Biletele destinate suporterilor de la Dinamo de la Inelele 1 şi 2 au fost epuizate. Conform unui anunţ făcut pe pagina de Facebook a celor de la PCH, la casele de tichete mai sunt disponibile 1.200 de bilete, din cele 8.500 pe care le-au avut la dispoziţie.


Update. 29.07.2018, ora 09:20. Ionel Dănciulescu, directorul general de la FC Dinamo Bucureşti, a anunţat că aproximativ 7.000 de suporteri din “Ştefan cel Mare” şi-au achiziţionat bilete pentru derby-ul de pe “Arena Naţională”, acolo unde “câinii” se vor duela cu FCSB.


Update. 28.07.2018, ora 15:30. Deşi s-a anunţat că s-au vândut aproximativ 16.000 de bilete la derby-ul FCSB – Dinamo, Nicolae Dică speră ca pe “Arena Naţională” să fie prezenţi 30.000 de fani.

Până mâine seară, la meci, probabil şi în decursul zilei de astăzi şi mâine, se vor mai vinde bilete. Sperăm să vină în jur de 30.000 de suporteri, ţinând cont că este şi perioada de vacanţă, lumea este plecată la mare. Ne dorim să avem cât mai mulţi suporteri aproape de noi, pentru că, atunci când sunt mulţi şi încurajează echipa, am avut şi rezultate“, a declarat antrenorul FCSB-ului.


Update. 28.07.2018, ora 13:15. Oficialii FCSB-ului au anunţat că fanii echipei antrenate de Nicolae Dică au cumpărat 12.000 de bilete, iar FC Dinamo Bucureşti a vândut 4.000. Astfel, până sâmbătă şi-au asigurat 16.000 de fani tichetele la derby-ul de pe Arena Naţională.


Preţurile biletelor la FCSB – Dinamo Bucureşti variază între 15 şi 400 de RON, iar majoritatea tichetelor vândute cu două zile înaintea derby-ului care va avea loc pe “Arena Naţională” au fost cumpărate online. Vineri, 27 iulie, oficialii de la FCSB au anunţat că un total de 10.702 suporteri ai vicecampioanei României şi-au cumpărat bilete pentru derby.

3.850 de bilete la FCSB – Dinamo pentru suporterii din “Ştefan cel Mare”

Mai mult, “roş-albaştrii” au ţinut să îi contrazică pe suporterii de la PCH (Peluza “Cătălin Hîldan), cei care au anunţat pe pagina oficială de Facebook că au cumpărat mai multe bilete decât rivalii de la FCSB “FC Dinamo prin PCH a achiziţionat până acum 5.500 de bilete, mai multe decât FCSB. Au mai rămas 3.000. Vă aşteptăm la case pentru restul biletelor”. FCSB a reacţionat imediat:Suporterii oaspeţilor au solicitat pentru a scoate la vânzare 3.850 de bilete! Acestea sunt pune în vânzare, nu vândute deocamdată”.

Supriză pentru fanii “roş-albaştrii” care cumpără bilete la FCSB – Dinamo

Deşi suporterii nu s-au înghesuit la casele de bilete de la “Arena Naţională”, oficialii vicecampioanei României speră ca cel mai mare stadion din România să fie plin la ora meciului. Mai mult, suporterii FCSB-ului vor avea parte şi de o surpriză în valoare de 13.000 de euro la meci. Aceştia ar putea câştiga o maşină la pauza derby-ului FCSB – Dinamo Bucureşti.  “Roş-albaştrii” vor organiza o tombolă, iar unul dintre fanii formaţiei pregătite de Nicolae Dică va intra în posesia noului Kia Ceed, model lansat la Salonul Auto de la Geneva în luna martie a acestui an.

Maşina pusă la bătaie pentru fanii care cumpără bilete la FCSB - Dinamo
Maşina pe care fanii echipei antrenate de Nicolae Dică o pot câştiga dacă cumpără bilete la FCSB – Dinamo

Pe site-ul online de unde suporterii îşi pot achiziţiona bilete la FCSB – Dinamo apare informaţia că tichetele la VIP 1, Tribuna II Central Inel I şi Tribuna II Lateral Inel 1 au fost epuizate, iar la Tribuna II Central Inel I şi Tribuna II Central Inel II au mai rămas mai puţin de 10 bilete.Â

“Câinii” au vândut bilete la FCSB – Dinamo

Jucătorii de la FC Dinamo Bucureşti s-au organizat pentru a vinde cât mai multe bilete la FCSB – Dinamo, primul “Derby de România” din sezonul 2018-2019. Astfel, fotbalişti precum Jaime Penedo, Deian Sorescu, Diogo Salomao, Denis Ciobotariu, Dan Nistor şi Robert Moldoveanu au mers la casele de la stadionul din “Ştefan cel Mare” pentru a ajuta la vânzarea tichetelor.

Jucătorii au devenit socios la Dinamo Bucureşti

Cu această ocazie, Dan Nistor, Robert Moldoveanu, Diogo Salomao şi Denis Ciobotariu au devenit socios la FC Dinamo Bucureşti. Cei patru au aderat la proiectul lansat de Asociaţia suporterilor dinamovişti din Peluza “Cătălin Hîldan”. Elevii lui Florin Bratu au plătit 48 de euro pentru a devenit fani cu acte în regulă şi vor avea drept de vot pentru alegerea preşedintelui proiectului DDB (Doar Dinamo Bucureşti), pot urmări situaţia financiară la zi a asociaţiei, au prioritate la cumpărarea biletelor şi 10% reducere la evenimente.

Dan Nistor şi Robert Moldoveanu au vândut bilete la FCSB - Dinamo şi au devenit socios
Dan Nistor şi Robert Moldoveanu au devenit socios la FC Dinamo Bucureşti înaintea derby-ului cu FCSB

Preţurile biletelor la FCSB – Dinamo:

Peluză Sud Inel I – 15 ron

Tribuna II Central Inel III – 20 RON

Tribuna II Central Inel II – 30 RON

Tribuna II Central Inel I – 60 RON

Tribuna II Lateral Inel I – 35 RON

VIP 1 – 100 RON

Lojă – 400 RON

Programul caselor de bilete de la “Arena Naţională”:

Joi: 11.00 – 19.00

Vineri: 11.00 – 19.00

Sâmbătă: 11.00 – 19.00

Duminică: 10.00 – 21.00

Partida dintre FCSB şi FC Dinamo Bucureşti va avea loc duminică, 29 iulie, de la ora 21.00, pe “Arena Naţională”. Toate fazele meciului vor fi pe LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.