Fotbal intern

Bilete la FCSB – Hajduk Split. Cât costă să vezi meciul pe Arena Naţională

08.08.2018 | 19:27
Bilete la FCSB  Hajduk Split Cat costa sa vezi meciul pe Arena Nationala

Bilete la FCSB – Hajduk Split. Oficialii vicecampioanei României au anunţat preţurile la tichetele pentru partida din manşa a doua a turului trei prleiminar Europa League, când vor juca împotriva lui Hajduk Split pe Arena Naţională.

Preţurile biletelor la FCSB – Hajduk variază de la 20 de lei la peluză, la 500 lei la VIP. “Roş-albaştrii” au emis în acest sens un comunicat: “FCSB anunţă că biletele pentru meciul cu HNK Hajduk Split (16 august, 21:30, Arena Naţională), din preliminariile UEFA Europa League, vor fi disponibile online începând de miercuri, 8 august, ora 18:30.

Tichetele pot fi achizitionate de pe http://www.bilete-fcsb.ro si http://www.bilete.ro.

Bilete la FCSB – Hajduk Split:

PELUZA – INEL 1 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI
LOJA – 500 LEI

Programul caselor de bilete de la Arena Naţională va fi anunţat în perioada următoare”, se arată pe site-ul clubului celor de la FCSB.

Bilete la FCSB – Hajduk Split vor fi puse în vânzare ulterior şi la casele stadionului. Până la returul de pe 16 august, FCSB are de jucat în Croaţia, joi, de la 21:45, într-un meci care va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Cât costă bilete la FCSB – Hajduk. Nicolae Dică a vorbit înainte de acest duel şi este încrezător în şansele echipei: “Ne aşteapă o partidă foarte importantă, cu o echipă bună, agresivă pe teren propriu, ofensivă, cu talie. Important e ca noi să fim concentraţi să ne impunem. Pentru asta, trebuie să facem un meci perfect mâine seară.

Important e ca după meciul de mâine să câştigăm, suntem învăţaţi cu un teren mari rău, aţi văzut şi voi că terenul de pe Arena Naţională este la fel ca şi aici. Filipe se antrenază cu echipa în lot pentru meciul de mâine. Noi de aici plecăm direct la Sibiu, apoi mergem la Mediaş. Am luat 20 de jucători, vor fi schimbări şi la meciul cu Mediaş. Suporterii lor sunt fanatici, dar noi am mai jucat cu 30.000-40.000-50.000, nu ar trebui să ne influenţeze această presiune. Trebuie să fim conştienţi că va fi o partidă grea, dacă vom câştiga, vom lua o opţiune serioasă la calificare. Nu îmi place să vorbesc despre adversarul din play-off, mai avem două meciuri. În cazul în care ajungem acolo, spun totuşi, că puteam avea adversar şi mai greu de atât. Dacă vom face un egal, ok, rămânem în cursă, dar eu îmi doresc să câştigăm orice meci îl jucăm.

Bilete la FCSB - Hajduk Split. Florinel Coman este felicitat de către Dennis Man după un gol marcat în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti, din etapa a II-a a Ligii 1, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti
Bilete la FCSB – Hajduk Split. Florinel Coman este felicitat de către Dennis Man după un gol marcat în meciul de fotbal dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti

“Am încredere în jucătorii mei”

Am avut o discuţie chiar azi cu Bălaşa, i-am explicat ce îmi doresc, e un jucător care ne-a ajutat anul trecut. Nu trebuie să simtă nicio probemă, avem doi fundaşi, trebuia să mai vină încă unul. Trebuie să avem răbdare cu Ruse, vine după o perioadă dificilă. Nu a mai jucat de un an, nu e uşor. A jucat un amical acum vreo două săptămâni, s-a antrenat cu echipa de club. Voi încerca să-l introduc cât mai repede, aşa cum am făcut şi cu Bizonul, şi cu el trebuia să aştept mai mult, dar a intrat uşor, uşor. Orice rezultat pozitiv ne ajută. Îmi doresc să obţin maximum.

A avut evoluţii bune, e un caracter frumos şi nu cred că se va schimba odată cu aceste declaraţii sau evoluţii bune ale lui. E un copil modest şi e conştient că deocamdată nu a realizat nimic. Am încredere în jucătorii mei, să aibă curaj, să aibă atitudine şi atunci vor câştiga în fiecare meci“, a spus Dică.