Fotbal international

Bilete la FCSB – Rapid Viena. “Roş-albaştrii” vor un stadion plin. Câte tichete s-au vândut

28.08.2018 | 14:24
Bilete la FCSB  Rapid Viena Rosalbastrii vor un stadion plin Cate tichete sau vandut

Bilete la FCSB – Rapid Viena au fost puse în vânzare la preţuri foarte mici. Reprezentanţii vicecampioanei României vor să umple Arena Naţională la returul play-off-ului Europa League şi au anunţat punerea în vânzare a tichetelor de acces pe site-urile www.bilete-fcsb.ro şi www.bilete.ro.


Update, 28.09, ora 14:30. Marţi au fost puse în vânzare biletele la casele de la “Arena Naţională”, iar FCSB a vândut până azi aproximativ 20.000 de tichete. Oficialii vicecampioanei se aşteaptă ca cel mai mare stadion din România să fie plin la ora meciului cu Rapid Viena.


Update, 27.08, ora 14:15. FCSB a anunţat că biletele pentru FCSB – Rapid Viena vor putea fi achiziţionate de la casele “Arenei Naţionale” începând de marţi.

Programul caselor de bilete de la Arena Naţională este următorul:

Marţi: 11:00 – 19:00

Miercuri: 11:00 – 19:00

Joi: 10:00 – 21:30


FCSB a anunţat punerea în vânzare a biletelor pentru returul cu Rapid Viena, de pe Arena Naţională începând cu miercuri, ora 19:30. Partida se va disputa pe 30 august pe cel mai mare stadion al ţării.

Cât costă bilete la FCSB – Rapid Viena:

PELUZA – INEL 1 – 20 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 PERIFERIC – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1 CENTRAL – 60 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI
LOJA – 500 LEI

Bilete la FCSB – Rapid Viena, puse în vânzare online

În perioada următoare vor fi scoase bilete şi la casele Arenei Naţionale, iar acestea vor funcţia după un program care va fi ulterior anunţat. Preţurile tichetelor la FCSB – Rapid Viena variază între 20 şi 500 de lei şi sunt accesibile pentru fanii “roş-albaştrilor”.

FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League după ce a intrat în turul 2 al competiţiei. Au eliminat pe Rudar Velenje, scor general de 6-0, apoi în turul 3 au trimis-o acasă pe Hajduk Split, după 0-0 în Croaţia şi 2-1 pe Arena Naţională. Dacă vor trece şi de cei de la Rapid Viena, FCSB va evolua din nou în grupele Europa League. În stagiunea precedentă, “roş-albaştrii” au ieşit din grupe şi au jucat în primăvara europeană contra lui Lazio Roma. Italienii s-au calificat din această dublă manşă din şaisprezecimile competiţiei.

Bilete la Rapid Viena - FCSB, puse în vânzare online. Jucătorii echipei FCSB pozează înainte de începerea meciului de fotbal cu Hajduk Split, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, disputat pe Arena Naţională din Bucureşti, joi, 16 august 2018.
Bilete la FCSB – Rapid Viena, puse în vânzare online. Jucătorii echipei FCSB pozează înainte de începerea meciului de fotbal cu Hajduk Split de pe Arena Naţională

“Ne-am luam măsuri speciale”

Partida tur, Rapid Viena – FCSB, are loc astăzi, iar Nicolae Dică ştie cum trebuie să abordeze elevii săi duelul pentru a se putea impune: “O partidă foarte importantă pentru noi. Întâlnim un adversar foarte bun şi luptăm pentru calificarea în gurpele Europa League. Trebuie să fim motivaţi pentru ca mâine să obţinem un rezultat pozitiv. O să vedem după cele două meciuri dacă a fost un avantaj că am jucat primul meci în deplasare. Noi ne dorim un rezultat pozitiv: victorie sau egal cu goluri marcate.

Cei de la Rapid Viena sunt buni, cu calitate unu contra unu, cu jucători care pot face diferenţa de la mijloc în sus. Au o echipă foarte ofensivă. Noi trebuie să reuşim mâine seara să depistăm problemele lor şi să profităm pentru a marca. Cei trei din atacul lui Rapid Viena sunt foarte importanţi pe faza ofensivă. Nu ne-am luat măsuri speciale pentru fiecare jucător, dar ne-am luat măsuri speciale pentru echipa Rapid Viena, pentru jocul lor. Am făcut un antrenament special pentru a-l bloca pe cei de la Rapid Viena şi sper să reuşim să facem acest lucrur şi joi seara. Ivan ştie fotbalul românesc, iar de când a venit la Rapid Viena a jucat foarte bine, iar la meciul cu Bratislava a reuşit să schimbe jocul. Este un jucător de calitate, cu viteză, iar mâine trebuie să fim foarte atenţi la el. O să vedem mâine dacă este un avantaj că el ştie multe despre echipă la finalul celor două meciuri.

Eu consider că ambele echipe au şanse egale de calificare. Sper ca după meciul de mâine seara să înclinăm balanţa spre noi. O să fie o partidă echilibrată, dar mi-ar plăcea ca să ne impunem mâine ca să nu mai am emoţii la meciul retur de pe teren propriu”, a spus Nicolae Dică.