Fotbal intern

Record negativ la FCSB-Dinamo? Meme dă vina pe fanii provinciali

UPDATE. Mihai Stoica a vorbit despre situaţia biletelor înaintea meciului cu marea rivală Dinamo. Managerul roş-albaştrilor îi "urechează" pe fanii steliştin din provincie....
22.09.2017 | 00:00
Record negativ la FCSBDinamo Meme da vina pe fanii provinciali

UPDATE. Mihai Stoica a vorbit despre situaţia biletelor înaintea meciului cu marea rivală Dinamo. Managerul roş-albaştrilor îi “urechează” pe fanii steliştin din provincie.

Chiar dacă este cel mai slab online din istorie, cu doar 5000 de bilete vândute, cred că bucureştenii vor veni alături de noi şi eu mizez pe undeva la 40.000 de oameni la meci, peste 30.000 de oameni. Suporterii din provincie vin să vadă doar confruntările europene. Fanii altor echipe ar da orice să poată vedea şi ei astfel de meciuri, dar în Europa există doar o echipă românească“, a spus Meme Stoica la Telekom Sport.

FCSB joacă duminică, de la ora 20:30, cu Dinamo în derby-ul etapei a 12-a din Liga 1 Betano. Steliştii vin după un alt meci de foc, cu CFR Cluj, în timp ce dinamoviştii au avut parte de un program mult mai lejer. Meciul Dinamo-Concordia Chiajna din etapa a 11-a din Liga 1 Betano a fost amânat din cauza condiţiilor meteorologice – VEZI DETALII AICI.

Oficialii vicecampioanei României a anunţat punerea în vânzarea a biletelor pentru derby-ul cu Dinamo Bucureşti. Suporterii lui FCSB vor putea să-şi cumpere tichete de vineri, 22 septembrie. Cel mai ieftin bilet costă 15 lei, la peluza 2, inel 1. Cei mai pretenţioşi fani ai vicecampioanei României vor trebui să scoată 100 de lei pentru un tichet la tribuna VIP a Arenei Naţionale.

“Câinii roşii” au cumpărat deja bilete la Steaua – Dinamo

Programul caselor de bilete este următorul: vineri, 10:00-19:00, sâmbătă, 11:00-19:00 şi duminică, 10:00-20:30. Biletele se găsesc doar la Arena Naţională. De cealaltă parte, fanii dinamovişti au început deja să cumpere bilete pentru derby-ul României din etapa a 12-a din Liga 1 Betano. “Câinii roşii” au la dispoziţie 8.600 de bilete în peluza din Arena Naţională.

Fanii dinamovişti au cumpărat până în prezent 3.000 de bilete. Tichetele vor putea fi ridicate de suporterii lui Dinamo de la casele de bilete de la stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare. Peluza “Cătălin Hîldan” îi aşteaptă pe suporterii echipei la stadion. “Umplem iar peluza, le spargem timpanele şi câştigăm! MOBILIZAREA!”, se arată în mesajul postat pe contul oficial de Facebook al galeriei lui Dinamo.

Tags: