Fotbal intern

Bilete la Supercupa CFR – Craiova, disponibile online! Vezi preţurile

Autor: Mirela Apostol | 22.06.2018 | 15:51
Trofeul care va fi câştigat pe 14 iulie

Bilete la Supercupa CFR – Craiova au fost puse în vânzare de organizatoarea partidei, Federaţia Română de Fotbal. Ardelenii au bilete în sectorul în care un tichet are preţul de 15 lei. Campioana României, CFR Cluj, şi deţinătoarea Cupei României, Universitatea Craiova, se vor duela pe 14 iulie, pe noul “Ion Oblemenco”.

Tichetele se vând online pe platforma biletefrf.ro, iar preţurile acestora sunt de 15 RON la peluze și de 30 RON la tribune. La VIP, prețul unui bilet este de 200 RON.

Bilete la Supercupa CFR – Craiova

Tichetele vor fi disponibile începând din 9 iulie și la casieriile stadionului „Ion Oblemenco”, după următorul program:
– luni, 9 iulie – vineri, 13 iulie, orele 12:00 – 19:00
– sâmbătă, 14 iulie, orele 12:00 – 20:30

“Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului sau a corectării unor date imprimate, tichetele vor putea fi preschimbate la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 – 20:30.

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail”, scrie FRF.

CFR, campioana României
CFR, campioana României

Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova se va disputa pe 14 iulie, la Craiova, de la ora 20:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Craiova, câştigătoarea Cupei României
Craiova, câştigătoarea Cupei României

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!