Nebunie la Londra! Vezi aici la ce sume incredibile au ajuns biletele la Wimbledon

Sorin Dumitrescu    Ionut Neamţu   
în Simona Halep
11/07/2017, 14:26
Nebunie la Londra! Vezi aici la ce sume incredibile au ajuns biletele la Wimbledon GALERIE FOTO

Nebunie la Wimbledon! Tribunele vor fi arhipline la meciurile din fazele finale ale turneului de Grand Slam, începând cu sferturile de finală. Interesul uriaş arătat de britanici provine de la faptul că după foarte mulţi ani visează să aibă reprezentanţi în ambele finale: Andy Murray la masculin şi Johanna Konta la feminin. Din acest motiv, toate biletele, începând cu sferturile, s-au epuizat ca pâinea caldă de la începutul săptămânii şi piaţa neagră pur si simplu a explodat.

Un bilet pentru meciurile de astăzi de pe terenul central, dintre Simona Halep şi Johanna Konta, a ajuns să coste 4000 de lire sterline, o sumă fabuloasă pentru această fază a competiţiei. Acest lucru se explică prin faptul că inclusiv casele de pariuri o dau pe Johanna Konta drept principala pretendentă la câştigarea turneului, însă noi suntem convinşi că Simona Halep va şti să tempereze acest entuziasm şi să fie ea jucătoarea care merge mai departe.

Nu mai sunt bilete la Wimbledon pentru nici un meci

În privinţa şanselor ca Andy Murray să triumfe din nou pe iarba londoneză încrederea britanicilor este uriaşă. Numai astfel se poate explica gestul nebun comis de un cuplu, care, conform informaţiilor din Daily Mail, a plătit la speculă nu mai puţin de 48.000 de lire sterline pentru finala de duminică, în turneul masculin, deşi favoritul lor mai are de trecut două obstacole, deloc uşoare, pentru a ajunge acolo! În mod normal, cine şi-a cumpărat din timp bilete de la organizatori a achitat 2667 lire.

Bilete la Wimbledon. Sume exorbitante pe piata neagra pentru finale (1)

La femei un bilet la finală, cumpărat din timp, a costat 1510 lire, dar acum se apropie deja de 8000 de lire şi ar putea urca vertiginos, în funcţie de rezultatul lui Konta sau, la fel de bine, ar putea scădea dramatic, în cazul eliminării acesteia. Oricum, la meciul de marţi, dintre Halep şi Konta toate cele 13.813 locuri ale arenei centrale vor fi ocupate, iar atmosfera va fi una incendiară, anti Halep.

Închide ×